3 entry daha
  • bak sibel, baban hemen sattı seni. ölünü sattı hem de. ölüne bile saygı göstermedi. üç beş kuruşu görünce evladını satan insanların olduğu bir dünyadan ayrıldın. keşke senin gibiler değil de baban gibiler ayrılsa aramızdan. bu dünya böyle bir yer işte.

    edit: mesaj kutum hiç bu kadar dolmamıştı. düzinelerce yazar mesaj atmış. çoğu olumlu olmak üzere olumsuz olanlar da var. öncelikle bana teşekkür edenlere ben de teşekkür ederim. onlar da artık kendini savunamayan bir kız çocuğunun sesi olduğum için teşekkür ettiler. olayı siyasete bağladığımı söyleyenler var. amacım siyasi eleştiri olsa bunu açıkça söylerdim her zaman yaptığım gibi. ama inkar da etmiyorum. inanın ki şu son zamanlarda yaşadığımız olaylar siyasetin bile ötesinde.

    asıl cevaplamam gereken mesajlar babanın yaptığı açıklamaya rağmen neden halen böyle birşey yazdığımı soranlar. tam olarak bu açıklama yüzünden. bazı sorular var. aylık 10.000 tl gelir ve üç adet emlak sahibi olduğunu söylüyor. devletin de kendilerine yardım ettiğini söylüyor. eğer ilk söylediği doğruysa devlet bunlara neden yardım ediyor? ve eğer söyledikleri doğruysa bile sibel sürekli işsiz olduğunu, cebinde 1 lirası kaldığını, parası olsa kyk borçlarını ödeyeceğinden bahsetmiş. arkadaşlar depresyonla şizofreni farklı şeylerdir. bu kıza şizofreni tanımı konulmamış. bu kız parasızlıktan ve sosyal baskıdan depresyona girmiş. bu kız dışlanmış. ve sadece tanımadığı insanlar tarafından değil. benim anladığım bu.

    ya adamın mal varlığı ve geliriyle alaklı söylediği şeyler yalan, ya da doğru ama kızı bu hallerde. iki durum da kabul edilebilir değil. sakın bana bir baba kendi evladına sırtını dönebilir mi demeyin. diyecekseniz bile bana demeyin. döner. kesin bilgi. kaynak güvenilir. bu konuda benimle tartışmayın.

    ama ne olursa olsun, eğer düşündüklerim yanlış çıkarsa bu mesajı editleyip özür dilerim. sonra da silerim. benim kimseyle işim yok. sadece bu hiç tanımadığım çocuk için içim yanıyor. maalesef zor durumdaki insanlar seslerini çoğu zaman birilerine duyuracak kadar şanslı olamıyor. ve seslerini duyuramadıkça bu onları karanlığa daha fazla itiyor. o günleri ben de yaşadım. o yüzden çırpındıkça batan insanların halinden iyi anlarım. bunun sorumlusu kimse cezasını kör kuyularda çeksin.

    bir daha mesaj kutuma gelmeyin. kimin aklının siyasette olduğunu ben çok iyi biliyorum. bir dahakine üzerim.
95 entry daha
hesabın var mı? giriş yap