• köftecilikten milyar dolarlık servete

    siyasetçiler arasında en pahalı saati imamoğlu’nun takması durumu.

    imamoğlu’nun maaşlı trolleri bir dizi oyuncusunun rolex’sini eleştirip patronlarının milyonluk saatini gizlemeye çalışıyorlar. bu çeteye göre sadece imamoğlu pahalı saat takabilir. 20 sene önce köftecilik yapan imamoğlu’nun bugün milyarlık villaları, trilyonluk arsalarının olması normaldir.

    işte imamoğlu kendisi ile alakalı kirli geçmişi ve karanlık servetini gizlemek için bunca trolü bizim paramızla çalıştırıyor. ibb iflas etmesine rağmen bu troller çalıştırılmaya devam ediliyor. kanımızı emmeye devam edip bir de millete bok atıyorlar. bu beş sene içinde nasıl patlayacaklarını yolsuzlukların, vurgunların, dolar kulelerinin nasıl ortaya çıktığını hep birlikte göreceğiz.

    edit: bir aşağıdaki imamoğlu trolüne sorar mısınız imamoğlu siyasete atılırken milyarlık servet yapmak için girdiğini mi söylemiş? başkan olduktan sonra milyarlarca liralık villalar, araziler, siteler sahibi olmasını ne ile açıklıyormuş?

    kent uzlaşısı partileri dem ve chp milletin dikkatini dağıtıp türkiye cumhuriyeti’ne karşı bir isyan hareketi başlatıyor.
  • oğlum bu adam ben beyaz kefenimle geldim yüzüğüm dışında bi şeyim yok demedi ki zaten aileden zengin
  • siyasete başlamadan önce de rakiplerinden zengin olduğu içindir.
  • aileden zengin siyasetçinin pahalı saat takmasıdır.
  • ekşi'de sanırım bu zamana kadar bundan daha ezik bir başlık açılmamıştır.

    t: eski bir müteahhit , yeni ve güncel belediye başkanının saatidir.

    şahsi fikrim : her kim olursa olsun , parasını kimin verdiğine bakar. eğer devlet bütçesinden alınmışsa hesap versin. kendi cebinden alındıysa helali hoş olsun.

    not : bu fikir ; ıstakoz yiyen için de , rolex takan için de geçerlidir. eğer kazançlaryla ilgili şüphe varsa , tüm devlet kurumları hala akp'nin elinde , hepsini araştırsın ancak araştırırken parti ismindeki gibi adaletli olsun.

    edit : son dediğime ben de inanmıyorum , çemkirmeyin *
  • gusto sahibi olduğuna delalet eder.
  • bundan önceki hayatında asgari ücretle çalıştığını düşünmüyoruz değil mi?
  • değil büyükşehir, değil beylikdüzü, trabzonspor yöneticisi olduğu zamanlar bile taktığı saatlerdir çoğu. ayrıca çoğu malum partili patek, ap gibi rolex ve iwc'den çok çok çok daha pahalı saatler takıyor...

    tanım: çok bir esprisi olmayan olay.
  • imamoğlu aileden zengin, iş insanı ve kendi parasıyla aldığı saati takıyor kendi parasıyla tatile gidiyor. bu yüzden imamoğlu'nun kişisel harcamaları beni ilgilendirmez.

    siyasal islamcı tayfa siyasete girdiğinde ceplerinde beş paraları yoktu. kollarındaki saatler ve yaptıkları lüks harcamalar benim cebimden çıkıyor. bu yüzden siyasal islamcıların harcamaları beni ilgilendiriyor.
  • güzel saat ama pahalıymış. bize gelmez
hesabın var mı? giriş yap