• sabah akşam çalıştırabilecek keriz yazılımcı arayan firmalardan biridir , diğer kriterleri:

    nitelikler :
    - esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek (en önemli nitelik bu dayılara göre çünkü ücretsiz mesainin kralını yaptıracaz demek istemişler)
    - yazılım geliştirmeyi çok seven
    - .net konusunda deneyimli
    - çok iyi seviyede ingilizce bilen

    sanırsın ki ostimde çalışan 3-4 usta yazılım sektörüne geçmeye karar vermiş , bir sikden de anladıkları yok , terimlere falan o kadar uzaklar ki .net diyip geçmişler , haybeye de ilan vermişler belki bir keriz buluruz diye.

    işin tanımı :
    - tıkır tıkır çalışan yazılımları, zamanında teslim ederek müşterilerimizi memnun etmek temel amacımızdır.

    (bkz: insan gerçekten hayret ediyor)

    link
  • cinsiyetçi firmadır.
  • işe girme duası:

    void main(void) {
    printf("hello world\n"); // 10 bin kere kopyala
    ...
    }

    hayırlı olsun.
  • firma yetkilisi de geldi galiba , baya bi savunmaya geçmiş :

    arkadaşım bir kere doğru düzgün bir açıklama yazarsın ilana :

    .net konusunda tecrübeli de .net dediğin koskoca bir framework. web tarafındamı yoksa wpf tarafındamı uygulama geliştireceksin , yoksa 2si birden mi , hangi yazılım dilinini kullanacaksın , service tarafında hangi teknolojilerde deneyimli adam arıyorsun , web ile ilgiliyse , js,css,html5 veya angular, nodejs gibi deneyimler arıyor musunuz? yada tüm bunlardan önce ne yapacağınızı veya nasıl bir adam aradığınızı biliyor musunuz?

    sen böyle mal gibi , .net alanında tecrübeli , yazılım geliştirmeyi çok seven sevgi dolu pıtırcıklar arıyoruz diye ilan verirsen ayarı yersin .en azından açıp 3-5 tane ilana baksaydınız sitede,
    istenen özelliklerinin en üstüne de esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek yazmışlar , demekki 1. kriter sabah akşam mesai yapıp , kucağa iyi oturması.

    sigortayı da asgariden yapıp maaşın yarısını da elden verirsiniz oh ne ala , nasıl olsa başvuran keriz çok.
  • ergenekod destanını yazan adamı arayan firmadır.
  • formalite icabı olarak yazılmıştır. zaten eli ayağı düzgün bir bilgisayar mühendisliğini bitiren insan buna takılmaz. sözlükte atıp tutan tayfanın aklına dert olmuştur.
  • 6 ay bilge adamdan kurs almış teknikerin kendine architect dediği alemde, adamların istekleri son derece normal bence de.
  • 2000-2500 tl teklif edecek firmadır.
hesabın var mı? giriş yap