• https://www.youtube.com/watch?v=lyharxo2oz0

    saldırı sonrası şurada görülebilir.

    bu arada emre belözoğlu otobüs dışında böyle bir insan değil. otobüste agresif oyun karakterinden dolayı böyle oluyor. otobüsten çıkınca pırıl pırıl bir insan kendisi.

    edit: link ölmüş, yenisi için,
    https://youtu.be/iozclbys6su
  • bence olayı asıl özetleyen ismail kartal'ın oradan uzaklaşışıdır.
  • az önce kurlunlanmış aracın içinde olduğu için her şeye saldırabilir. o aracın içindeki fenerbahçe futbol takımı, durdukları yerde bile gazeteciler için haber olan insanlar var o araçta. o gazetecinin oraya mikrofon sokmak ve soru sormak en doğal hakkı. gazeteciden rahatsız olmak istemiyorsan siktir olur gider evinde yatarsın. fenerbahçe de futbolculuk yapmazsın.
  • sahiden emre karakterindeki bir adama yakışmamıştır. tabii ki o anda mikrofon uzatırsan emre gibi karakteri son derece yüksek birisi bile çıldırabilir. emre'nin suçu yok. kameramana kırmızı kart verilmeli.
  • adamsın.
  • ne sanıyor bu herif kendini ya, hala nerden buluyor bu yüzü diyeceğim ama malum şimdiye kadar yaptıklarına her zaman destekleyen bir kitle var ve hareketlerine davranışlarına hiçbir zaman dikkat etmediği gibi bundan sonra da edeceğini sanmıyorum. sanki muhabirler suç işlemiş, böyle önemli bir olayla ilgili tabii ki soru soracaklar, ulan sana da sormuyolar ki ayrıca orada düzgün bir şekilde açıklama da yapılıyor "spor yapmaya geliyoruz, futbol oynamaya geliyoruz" derken bu arkadan çıkıp avazı çıktığı kadar bağırıyor, bu tepkinin üzerine ismail kartal'ın utanarak geri dönüp uzaklaşması emre'nin takımdakileri nasıl da sindirdiğinin bir göstergesi.
  • olayın stresi diyenler olmuş. sesli güldüm.

    beyler adam emre belözoğlu. ortada hiçbir şey yokken herhangi birine küfür edebilen, tehditler savuran, kafa kesme hareketi falan yapan, türk futbolunun tümörü olan emre belözoğlu. kaldı ki o adam oraya işini yapmaya gelmiş. olayın ardından sen daha otobüsünden inemezken adam aşağıda senden çok daha büyük bir risk altında işini yapmaya çalışıyor. daha yazacak çok şey var ama değmez böyle bir canlı için.
  • halen bazı fenerbahçe taraftarları tarafından savunulan olay. otobüsün kurşunlanmasını sonuna kadar eleştirelim, otobüsün içindeki futbolcuların ve teknik ekibin gergin, korkmuş ve sinirli olmalarını da anlayışla karşılayalım ama bu hareketi savunmayalım lütfen. gazetecinin görevi, böylesine haber değeri taşıyan bir olayı haberleştirmektir. emre belözoğlu uzatılan mikrofona konuşmak zorunda da değildir ama işini yapmaya çalışan bir gazeteciye böyle bir hareket yapması da çok yanlıştır. bu arada, uzatılan mikrofonun çevresinde 4-5 kişi olmasına rağmen, bu hareketin emre'den gelmesi, asıl düşünülmesi gereken konudur.
  • bu durumda bile bir takımın kaptanının üstüne gidiyor bazı şeref yoksunları.adam ölümden dönmüş amınakoyim siz neyin kafasını yaşıyorsunuz!?
hesabın var mı? giriş yap