• dis fırçalamayı zorunlu bir gereksinim gibi gören-harcanan vakti ise gereksiz,hatta biran önce bitmesi gereken zaman gibi gören enerjik insan modeli.diş fırçalarken asla ayna karşısında sabit kalmaz gezinir ve mümkünse salonda gezinir.
  • bu adamlar diş fırçalarını heryerde bırakabilirler. eğer ki hapşırırlarsa yere yatıp siper almak gerekir. tehlikeli adamlardır. eğer tv de ya da herangi bi yerde bişeye takılırlarsa yutarlar bütün macunu, bi boka benzemez o fırçalama sekansı.
  • yatılı okullarda ve/veya öğrenci yurtlarında sık rastlanabilen insan modeli.dongoz gibi 2-3 dakka boyunca lavobanın başında durmaktan daha iyi bir iş yapan insan çeşidi.
  • diş fırçalarken 31 çekebilenler de vardır ki bunlar bunlar sağ avuçiçini göğsünün üstünde yukarı aşağı sallarken sol elini yumruk yapıp dikey şekilde göğsünün üstüne vurabilenlerdir. bu haraketin çıkış sebebi de budur o ayrı ama diş fırçalarken 31 çeken insanlarda erken boşalma görülmesi muhtemeldir. eğer ki macun mentollüyse bu insanlar şartlı refleks olarak naneli çiklet çiğnediklerinde uyarılırlar.

    -sevgilim vivident?
    -versene bi tane nurcan
    -ohaaa mümtaz ohaaa...o ne ordaki.
  • hiperaktif insan modelidir.
  • anneleri tarafindan azarlanan insanlarin alt kumesi...
  • kendimi bildim bileli icinde bulundugum insan modeli, ilk basta dis fircalarken dolasarak film izlemek huyuyla baslayan bu sorun, zamanla dis fircalarken gezinerek farkli isleri halletmek haline donusmustur, cok yararlidir, ama dis macununu oraya buraya damlatirsaniz ev ahalisinden kotu tepkiler alinabilir.
  • diş fırçalamaya ayrılan zamanı zaman kaybı olarak görmesi gerekmeyen insan modeli. evde kaybolan terlikleri ararken, kahvenin pişip pişmediğini ya da filmin reklam arasının bitip bitmediğini kontrol ederken, gardrobun karşısına geçip ne giyeceğini düşünürken, vs. gayet zaman kazandırıcı ve eğlenceli aktivitedir. diş macununu oraya buraya damlatmamak ve fırçalama esnasında gülme krizine girmemek gerekir, aksi takdirde sorun yoktur. ayrıca, bunun evden daha çok yurtlarda yapıldığını gözlemlerime dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim.
  • bir anda tek isle ugrasmanin her sekilde zaman kaybi oldugunu dusunen, bu vesileyle dis fircalarken de isemek haric her turlu eyleme girismeye hazir insan modeli.* neden isenmiyor cunku cok salliyor.
hesabın var mı? giriş yap