• (bkz: 400 favı verin bu iş huzur içinde çözülsün)
    edit: nereye gitti bu başlık sahibi? ağır bedel ödeyecek öyle bırakmam onu.
    yıldızlararası edisyonu: uçurulmuş.
  • mesaj kutusu özelliğini kapatarak kurtulduğum durum. bu arada başlık sahibi güzel söylemiş.
  • (bkz: yok debe)
  • oyle boyle biri nickli yazarı haksız bulduğum tartışma. maalesef haklı iken haksız duruma düşürmüş kendisini. debe'ye girmek için kendisine özel mesaj atan yazarı ilk başta gayet kibar bir dille reddetmiş, o yazar da "peki" deyip olayı noktalamış. o noktadan sonra "oyle boyle biri"nin "seni şikayet ederim" minvalinde attığı mesaj her ne kadar kibar bir dille yazılmış olursa olsun, karşısındakini sinir edebilecek bir mesajdı ve gördüğümüz kadarıyla etmiş de. olayın bu noktadan sonraki gidişatı sidik yarışına dönmüş. adeta ozan güven'in "kaç yaşındasın sen?" polemiği gibiydi. ayrıca, moderatör tanıdığı olduğunu ima etmek ve bununla kalmayıp, o yazarı şikayet edip çaylak olmasına neden olmak ne kadar etik? işte bu sorunun cevabı "oyle boyle biri"nin haklı iken haksız duruma düşmesine sebep oldu benim gözümde. kusura bakmayın ama gerçek hayatta başımıza ne geldiyse bu torpilden, adam kayırmadan, adaletsizlikten geldi. özel mesajla entry şukulama ricasında bulunmak ne zamandan beri çaylak yapılma sebebi bilmek isterim doğrusu. entry'lerde de herhangi bir hakaret göremedim. bilemiyorum, eğer moderatörler kendi tanıdıklarına kolaylık sağlıyorlarsa burada o çok eleştirdiğimiz sistemin küçük bir kopyasını inşa etmişiz demektir ve bu durum beni debe'ye girmek için özel mesaj atan yazarların varlığından daha çok rahatsız etti...

    her neyse, 20 eylül'ü heyecanla bekliyorum efendim. çekirdeğimi, kolamı şimdiden hazırladım bekliyorum.

    not: bu konu ile ilgili atılacak özel mesajlara katiyen cevap vermeyeceğimi bildirmek isterim. sadece görüşümü belirttim ve çekiliyorum. yiyin birbirinizi.
  • 2 tane malın işsizliği. tek tek pm atıp oy isteyen mi dersin, buraya üşenmeyip ss alıp okumamızı bekleyen saçma sapan duyar kasan mal mı dersin.
  • "sokuyor musun debe'ye yoksa hep birlikte bir şey deneyelim mi?" h. tekin.
  • "debe'ye gircem dedim dedim inanmadınız ne oldu şimdi?" tarzı diyaloglara da girdiğini tahmin ettiğim şahsonomlar.
  • adama kırmızı pelerin sallarsan öküz olası gelir. olmuş zaten dediğim ifşa savaşları/episode-1749 repliği.
  • mesaj atip oy isteyen adam haksizdir cunku diger bir entrynin de olumsuz oylanmasini istemektedir tamam zorla yaptirmiyor adama ama etik denen birsey var arkadasim allah askina cok mu onemli o db'ye girmek!
    bir de o laflar felan cok fena "20 eylulden sonrasini bekle maximusla keske ugrasmasaydim diyeceksin" bunlar ne yahu baksan mesela bu adam otuz yasinda bir adamdir ugrastigi seylere bak mesajdan oy dilenmek.
hesabın var mı? giriş yap