• üstün üstü: (bkz: kendisine satırla saldıran sevgilisine sarılan kız/@265)

    üst edit: dayılarım sizin haklı olduğunuzu kabul ediyorum. idolümsünüz. ben de sindirildim an itibarıyla, umrumda olmaz(!)

    - - - - - -

    bu dayıları savunanların “yaa o kız da onunla birlikte olmasaymış, e hak etmiş canıımm”'cılardan hiçbir farkı yok. hiçbir kadın bunu hak etmez. zaten toplum böyle duyarsızlaştığı için bu tip orospu çocukları kendilerinde cesaret bulmakta.

    *ben dayılara satırın önüne yatsınlar demedim. kadının yardım çığlığı ile zanlının gelişi arasında 30 sn var yaklaşık. kadını dükkana alabilirlerdi, ya da başka bir şey. benim takıldığım şey duyarsız kalmaları. oğlum en azından bir irkilin lan.
  • bıçaklanmaktan, silahla vurulmaktan çekinmiş olabilirler.
    hatta kadınların efendi erkek yerine piç tercihi başlığını okuyup kadının doğal seçilim kurbanı olduğunu bile düşünmüş olabilirler.

    ha ben insanlık namına güçsüz bir varlığın böyle bir muamele görmesine sessiz kalmazdım.
    ama belki de amcalar kadının azılı bir feminazi olduğunu düşünüp madem ikisi de eşit, kozlarını paylaşsınlar diye düşünmüş olabilirler. *

    edit: şikayetçi olmamış. ne demiştik ? doğal seçilim
    özelden çemkiren çirkef kadınlara söyleyecek sözüm yok. sadece komiksiniz bunu bilin.

    edit2 : görsel
  • yine erkekleri nasıl gömerim nasıl üstüne toprak atarım çabaları!
    ulan şu cinsiyetçilik edalarindan bir vazgeçin am suratlı şerefsizler! kadın erkeğe saldırıda bulunsa yahut saldırıya uğrayan yine erkek olsa tepkiler nasıl olurdu merak etmeye gerek yok!
    iki kişi arasında bir husumet çıktıysa ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz, o hesap iki arasındadır. hesabı ödeme vakti gelince kimseyi sorumlu tu ta maz sı nız!
    hele ki burası kodumun hatay'ı ise...
  • başlarına iş almak istememişlerdir. düşününce haksız da değiller. maalesef.
  • lafta adamdırlar
  • kadına şiddet uygulayan kişi tarafından öldürülseler, o kişinin en fazla 5 yıl cezaevinde yatıp çıkacağını bilen dayılardır. yapmaları gereken tek şey polisi aramaktır.
    not: birini öldüren kişiler eğer tasarlayarak öldürmediyse en fazla 5-6 sene kapalı cezaevinde kalırlar. bunu asla unutmayın.
    ekleme: kadına şiddete karşıyım. amasız, şartsız karşıyım; bunu belirteyim. değindiğim şey adalet ve hukuk arasındaki ilişki.
  • hepsi birden zibidinin üzerine çullansa arbedeye bile gerek kalmayacakken siklerini bile kımıldatmamaları gerçekten acı.
  • şunu filmde görseniz "yohammna, böyle bir şey olamaz. bizi kötü göstermek istiyürlar! türkler yiğittir merttir!" dersiniz, burda korkaklığı övmek için yarış ediyor, herkes kendiniz gibi korkak, pısırık, anasnıskseler "aman beni ellemesinler, onu sker sker giderler" diyecek tiplere dönüşsün diye can atıyorsunuz. sonra bu korkaklığın içinden kahraman bir liderin doğup ülkeyi ihya edeceğini umuyorsunuz. çok beklersiniz. sen kendi götünün selameti için milletin ölmesini izlemeye alkış tutuyorsan ancak kendi refahı için senin kötü duruma düşüp eziyet çekmeni, başka ülkeler tarafından parçalanmanı mübah gören liderleri baş edersin. hiç başka başlıklarda "hükümet değişecek, düze çıkılacak" mavalı okumayın. şu başlığı bir okuyun. insanların o dayıları bulup madalya takmadığı kalmış. herkes "bravo valla, adamlar yalnız kendini düşünüyor. ben olsam ben de kendimi düşünürdüm. herkes yalnız kendini düşünmeli" diyor, öyle düşünmeyeni yeriyor, başlarına felaketler geleceğine dair korkutuyor, sonra da başa geçenlerin kendinden çok milleti düşünen, kötüleri yenen, cengaver insanlar olacağını umuyor. bencilliğin bu denli övüldüğü, sürekli kendi refahını düşünüp korkak olmanın salık verildiği bir ülkeden nasıl kahraman çıksın?

    hani bir söz vardı neydi "çevremdeki herkes birer birer öldürülürken 'aman onlar zaten şeydi, bizim tadımız kaçmasın, bana dokunmayan yılan bin yaşasın' dedim, şimdi beni öldürüyorlar kimse bakmıyor" gibi bir şeydi...
  • dengesiz bı itin satır darbesinden korkan, çoluğu çocuğu olan, kadir şekerden haberi olan dayılardır.

    mudehale ederken bir şey yaşansa ve adalet sisteminin eline düşerse agzım gözüm derken 2 sene yatma ihtimali olan dayılardır.
hesabın var mı? giriş yap