• deep web'ın içinde yasa dışı içerik paylaşan internet sitelerinin tamamı dark web olarak adlandırılır.

    yaygın olarak dark web tanımı deep web yerine de kullanılır.

    dark web linklerinde çok sayıda yanlış veya doğru illegal veriler bulunabilir. dark web'de bilgi/video/resim indirmek bazen yasa dışıdır çünkü bu linklerde devlet sırları, önemli insanların özel bulguları, +18 müstehcen içerik, çocuk cinsel tacizleri, uyuşturucu satıcılığı, yasal olmayan yollardan silah satışı, kumar ve sayamadığımız birçok yasal olmayan içerikler bulunmaktadır. dark web ayrıca 8 veya daha fazla katmandan oluşur ve bu teknoloji ile sadece 4 katman gidebiliriz .

    vikipedi'den alıntıdır
  • nerve adlı filmde bahsedilen olay. ben oradan öğrendim, nutkum tutuldu
  • normal tarayıcılar ile girilemeyen internetin diğer yüzünün yani deep web'in illegal kısmı...normalde deep web'e 'tor browser programı' indirilerek girilir..söylenilenlere göre toplam web ağının yüzde doksanını deep web oluşturmakta, bizim kullandığımız kısım yüzde ona tekabül etmektedir..
  • kendisine has tarayacının dahi virüslüdür. eğer bilginiz yoksa indirmeyiniz. dönüşünüz olmayabilir.
  • google 9 terabayt içeriğe sahipken, dark web 750000 terabayt içeriğe sahiptir
  • bilgi sahibi olan yazarlardan yeşil bekliyorum. danışmam gereken şeyler var.
  • kesinlikle uzak durulması gereken yer! kiralık katilden tutun, pedofili pisliklere kadar herkesin her şeyi bulabileceği iğrenç ötesi bir
    çöplük. bu arada türkiye’de kiralık katil olarak çalışan kişileri de görmemizi sağlamış olan internetin yüz karası...
  • hırlısı hırsızı otu boku pedosu... her türlü “şey” in bulunduğu mekan
  • filtrelenmemiş internetten ibarettir. katman vesaire olayi tamamen uydurmadır.
  • çok ciddi bir tecrübe ister giripte telefonunuzun/bilgisayarınızın içine sızmamaları için ben bi göz gezdirdim bir ara ama darkweb kısmına girecek kadar donanımlı bir araca sahip olmadığım için ama ilk katmanı deep web oldukça acayip içeriklere sahiptir mesala ruhsatsız silahmı dersin satanist ayinleri mi dersin bi insanın diğerini kesmesimi hele zaten kan tutan adama hiç önermem kısa ne olduğu hakkında bir bilgi vereyim bizim kullandığımız internet güvenli internet olarak adlandırdığımız normal internet deep web dark web ise internetin geri kalanı geri kalanı dediğime bakmayın bizim kullandığım ağda ki bilgileri ve ordaki bilgi veya verileri yüzdelik oranla vermemi isterseniz biz %5 ine ordakiler ise %95 ine gibi bir oranla belirtmek isterim.
hesabın var mı? giriş yap