• her zamanki kaşarlanma faktörüdür. ne kadar samimi olursanız o kişi işini o kadar savsaklamaya başlar. berberler de sulu muhabbet ile sizi uyuşturur ve sıfır dikkat ile tıraş eder.
  • samimi olmanıza rağmen saçınızı hâlâ titizlik ve istenilen model, özen, disiplin ile kesen berberi bulduysaniz, şanslı taraftasiniz. benim için iyi bir berberin tanımı; samimi olmanıza rağmen, işini ve insanî ilişkilerini ayirabilen profesyonellik ve karakterde olmasıdır. maalesef hayatın her alanında olduğu gibi fazla samimiyet, basitlige kaçan umursamazliga ve sınırların asilip istenmeyen gevseklige sebep oluyor. berberinizin samimiyetine ve sizin saçınızda gösterdiği özene dikkat edin. berberinizi ona göre seçin.
  • berberlerin şaşmaz genellemesi
  • test edemediğim bir durum. zira saçı zaten detaysız, 0.3 mm makina traşı yaptırdığımdan berber özenli mi yapıyor, özensiz mi yapıyor anlamak mümkün olmuyor. zaten işlem yatak yorgan 5-6 dk. sürüyor. bunun da yarısı yıkamayla geçtiğinden, 10 yıldır gittiğim berber samimiyet kuracak zamanı da bulamıyor. benim traş olayı berber için erken boşalma gibi olduğundan, kerhane işi oluyor.
  • başlığı açan arkadaşa ibretlik tespitinden dolayı kocaman bir teşekkür. deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki berber sizi devamlı müşterisi olarak belledikten sonra ;

    - randevu vaktinize sadık kalmaz.
    - saçınızı kafasına göre tıraş eder.
    - tıraş esnasında saçma sapan videolar izletir.
    - tıraş esnasında sürekli telefonla konuşur.

    edit: "tıraş"
  • traşta hep aynı kişiye dayamaktan sıkılmış, yeni partner arayan berberdir.
  • hayatın bir özetidir aslında. bir insanla ne kadar iyi iletişim kurarsanız, zamanla ona anlattığınız detaylar da artar. ancak bu olası küslük durumunda pişman olacağınız bir şeydir..

    berber odaklı baktığımızda da ölesiye doğru bir tespit. iş laubaliliğe bindiğinde hep şımarıklık oluyor. bir de berberin çocukluk arkadaşınız olduğunu düşünün... ama berber namustur.. o yüzden değiştiremem.
  • benim de katildigim tespit. en son makineyi bana verip sen yapabildiğin kadarını yap ben enseleri alir kalanını tamamlarım dedi. keşke samimi olmasaydik
  • sürekli gidin ama samimi olmayın. bir keresinde saçımı yamuk kesti ve hocam senin kafan yamuk dedi
  • samimiyet arttığı gibi berberi değiştirdiğim için deneyimlemediğim tecrübedir.

    berberle samimiyet artınca benim gibi konuşmaktan nefret eden bir adama ülke gündeminden girip bacanağıyla olan tartışmalardan çıkınca o tıraş işkence oluyor artık. kimisi muhabbet için gider ama benim için büyük sıkıntı.

    berber kardeş ayrılmalıyız, sorun sende değil bende.
hesabın var mı? giriş yap