hesabın var mı? giriş yap

  • videodaki iki genç sahilde takılırken aniden dev bir parmak izi beliriyor üstünde de yeni çağın başlangıcı yazıyor, ne anlama geliyor olabilir altından ne çıkacak merak ederseniz takipte kalın
    bkz: esrarengiz parmak izi

  • o memurun da yarı eleştiriyi hak ettiği aptalca espri kasılmış düşük düzeyli bir merasim.

    memur diyor ki; kimsenin etkisi altında kalmadan kendi hür iradenle vs vs vs..
    el cevap: son kez bir anneme bakayım, ne diyorsun anne? (salakça el hareketleri, manavdan karpuz alır gibi)

    bostan korkuluğu memur efendi, desene beyefendi beni duymadınız sanırım kendi hür iradenizle demiştim kimsenin etkisi altında kalmadan diye.

    okuduğunu geçtim, duyduğunu bile anlamayan ve kendince şaka yapan damat ve bununla evlenen kadın. gelecek zamanda başına be gelirse hak ettin şimdiden söylemeli.

    hep diyorum: (bkz: #142965722)

  • şu şekilde olabilir;

    +yakışıklı olduğun kadar kühtahsın.
    -ben küstah filan değilim. o nerden çıktı?
    +ben de onu diyorum yakışıklı olduğun kadar küstahsın zaten.

    diyip kaç. son cümleni anlayana kadar baya uzaklaşmış olursun.

    edit: imla.

  • 1944 yılında doğu cephesinde ocak-nisan aylarında tüm sepeblerden 8148 sovyet tankı imha edildi. 1969'u anti tank atışları tarafından yok edildi. yani yüzde yirmi dördü.
    4 aylık periyotta 7.5cm ve üzeri anti tank topları 2.161.633 defa ateş etti. 1969 tank imha edildi.
    kill başına 1098 atış.
    panzerfaust ise 684.500 defa ateş etti. 264 tank imha edildi.
    kill başına 2593 atış.
    panzerfaust-how effective was it ?-military history
    yani savaş boyunca 6 milyon adet üretilmiş bir anti-tank silahı olarak bu zaman diliminde 8148 tanktan 264'ü panzerfaust tarafından imha edildi.

  • annem, babamın telefonuna kendini "aşkım" diye kaydetmiş. bir akşam bağırıyor evde: arıyorum arıyorum niye açmıyorsun be adam? ne zaman aradın diyor babam, görmedim ben hiç. sonra arama geçmişinden annemin gün içinde babamı birkaç kez aradığı bilgisine ulaşıyoruz. hmm... babamın savunması içler acısı: sen miydin o ya?

    haha aşkım diye biri o derece yok ki adamın hayatında, yanlış numara sanmış!

    açmıyor da ama ha... sadık yani. bittim buna. off sevgililer günü yağ.

  • butun turkiye sathinda miras paylasilan her yer. %99.9 degil %100 calisir.

    malum kucuk yerlerde fazla ekonomik deger uretilmediginden miras mevzusu din kadar onemlidir. hele belli bir yas grubunun ustu icin bu iki konu herseydir. miras dindir, din mirastir.

    buralarda biraz gulmek isterseniz "amca senin hanimin annesinden kalan bahcedeki buyuk payi kayinbiradere mi versek, malum ayetler belli" deyin. sonra arkaniza yaslanip izleyin.

  • büyük çalışma.

    yalnız şu cümle çok komik değil mi?
    --- spoiler ---
    trabzonsporlu birinin zamanının değerli olduğunu düşünüyorum.
    --- spoiler ---
    hem saatlerce, günlerce uğraş, böyle kol bir liste yap. hem de bizim zamanımız değerli" de. resmen işsizlik lan şu liste.
    ahaha.

    - hangi takımı tutuyorsunuz?
    + trabzonsporluyum.
    - o zaman sizin zamanınız değerlidir.

    ahhahahahha.

    edit: inşallah trabzonlu arkadaşlar bu entryi okumamıştır. çünkü zamanları değerli.

  • yabancı gerizekalı değil böyle bir vaade kanıp gelsin. yabancı bilir ki bugün kendisi için değiştirilen kanun yarın tekrar değiştirilip kendisine silah olarak döner. ekonomiden anlamıyorsunuz onu anladık bari biraz konuşmayı da bilseniz.

  • o da ablası gibi dopingli çıkmıştır. madalyası dahil aldığı tüm ödülleri geri verecektir.

    peki bize yaşattığı yalancı gururu, ağlamıştım ulan ben sizi izlerken evde tek başıma bu yaşımda ilk kez başka birinin başarısıyla gururlanıp ağlamıştım yazıklar olsun

    şahsi fikrim, onun da ablasının da ibret olsun diye vatandaşlıktan çıkarılması, ağır olur mu olmaz mı bilmem ama ülkenin doping dosyalrına bakarsak artık birilerinin ibret olması için ceza alması gerek.

  • konser öncesinde keşkek, ağzıaçık ve sucuk yiyen grup üyeleri yediklerini eritebilmek için üç saatlik nefis bir performans sergilemişlerdir. freddie mercury mustapha yı seslendirdikleri bis öncesinde kaymak yediklerini ve sırf kaymak yemek için yeniden afyon u ziyaret edeceğini açıklarken grup üyeleri konser sonrasında gazlıgöl kaplıcalarında kese attırarak yorgunluklarından kurtulmuşlardır. konser sonrasında görüşlerini almak istediğimiz bir afyonlu hemşerimiz "benim bi kara eşeğim vardı o da rahmetli olmadan önce böyle anırırdı" açıklamasıyla diğer seyircilerin tepkisini toplamış ve ambar yoluna kadar kovalanmıştır. konser öncesinde grup üyelerine teşekkür plaketi sunan belediye başkanı "gün ola harman ola allah imkan vere olur ya bi gün düzenlenirse afyon caz festivaline queen gele" açıklamasıyla yoğun alkış almıştır.
    grubun üyelerine çengel atıp yurtdışı hayallerini gerçekleştirmek isteyen afyonlu kızlar no one but you yazılı pankartlarını açmış velakin freddie nin tercihlerini öğrendikten sonra avuçlarını yalamışlar ve brian may in yüzünü kızartmışlardır. kara bahtlarına lanet okuyan kızlar afyon kalesine çıkıp kısmet dilemeye devam edeceklerini beyan etmişlerdir.

    zorba - ekşisözlük haber ajansı - afyon