hesabın var mı? giriş yap

  • başıma bişey gelmeyecekse taktir ettiğim hareket. şimdi peşinden gelen 2-3 araba var, ya trafiği tehlikeye sokup kovalamaca devam edecek, bu da olası kaza demek. ya da herifler şoförü yakalayıp hastanelik edecekler. en iyi ihtimalle birisi yaralanacak. bu durumda ise o yöndeki trafik bir kaç saat kapanacak. en kötü ihtimal olan can kaybı yerine trafiğin kapatılması en doğru hareket bence.

  • üniversite adının görece önemsiz olduğu 90'lı yılları geride bıraktığımıza göre(çünkü o yıllarda toplam kontenjan çok azdı) aslında haklılık payı olan önerme.

    hak verdiğim nokta, üniversite sınavında belli bir dilime girmenin mühendislik vasfı ile alakası değil. yani odtü mezunu kraldır falan meselesi değil.

    elini sallasan üniversite mezununa ve mühendise çarpılan günümüz türkiye'sinde, etiket meraklısı özel sektörü de dikkate alarak, odtü, itü, boğaziçi, bilkent harici mühendislik okumak hayatını riske atmaktır. başka bir mesleğe yönelmek çok daha akıllıcadır sıralama iyi değilse. kurumsal şirketlerde bol sıfırlı maaşlar hayal edip de kobilerde it gibi süründükten sonra son çare kpss kasan bir sürü üniversite mezunu ve mühendis var piyasada.

  • adam engizisyon mahkemelerinden beter. seyinin keyfine milleti aforoz ediyor yargiliyor hukum veriyor falan.
    sormazlar mi bu dinin zabitasi sen misin diye...

    haci senin dininden almayim zaten ben kalsin.