hesabın var mı? giriş yap

  • ihalesi ta 2013'te yapılmış metro hattını yıllardır açamayan, çalışmaları kafalarına göre durduran partinin trolleri gelmiş imamoğlu yapmadı diyor. imamoğlu geldi, yıllardır yapamadığınız, rantlara kurban ettiğiniz metroyu bam bam bam yaptı. sizin partiye kalsaydı iş, önümüzdeki yerel yönetim seçimlerine (2023) 10 gün kala "hayaldi gerçek oldu.", "yaparsa akape yapar." naraları eşliğinde açılırdı bu hat.

  • kendisi gercek bir fenomendir. sonunda dünya keşfetti bu adamı. sizi bilmem ama ben videolarında ve resimlerinde acayip egleniyorum.

    bu adamin tum girisimcilere ornek olmasi lazim. yaptigin işi severek yaparsan açamayacagin kapı yok. tum dunya tanidigina gore yakinda londra'da ve new york'ta şubelerini açacaktır. umarım dunya markası olur.

  • bir röportajında gazetecinin "niye uzaylı olduğunuzu iddia ediyorsunuz ?" sorusuna "bu bir iddia değil gerçek, dünyâ da uzayda değil mi?" , bir televizyon röportajında kendisine sorulan "yıkılmadım ayaktayım çok güzel bir şarkı, mahsun kırmızıgül' e vermek yerine n'îçin kendiniz okumadınız ?" sorusuna ise "o daha yıkık durumdaydı." şeklinde cevap vermiş, üstün zekâlı ama biraz denge problemli gibi bir insan

  • rüyamda galatasaray formalı sırtı bana doğru dönük bir futbolcu gördüm

    -zlatan diye bağırdım

    - ben necati dedi.