hesabın var mı? giriş yap

  • akp izmir mitingine katilacaklar icin :
    -saat kulesini görün
    -kemeralti'ni mutlaka ziyaret edin
    -kumru yemeden dönmeyin
    -pasaport'ta cay icin

  • birazdan ssg gelecek; o zamanlar 8 yaşındaydım yanlış kod yazmışım o kodu düzeltene kadar sıkıntıdan yarım kilo zeytin yedim ama sonunda düzelttim, o hatalardan ders almasaydim ekşi sözlüğü kodlayamazdım diyip, debeye giricek.

  • bunlarla ilgili bir kitap okumuştum. bunların bir türü var, ormanda ne kadar başıboş böceğe denk gelirlerse onları topluyorlar yaprak maprak taşıttırıyorlar, ne kadar angarya iş varsa kitliyorlar. hatta bazılarını resmen eğitip çiftçi yapıyorlarmış. toprak kazdırıyorlar çiftçisin hesabı. sonra discovery' de belgeseline denk gelmiştim. bazı başıboş böcekler bunları görünce aynen yolunu değiştiriyordu.

  • 2000'li yılların ortalarında, tam da kariyerinin zirvesindeyken, hollywood piyasasından silinmesinin sebebi 2018 yılında yapmış olduğu açıklamadır.

    amerikan film piyasasını, verdiği altın küre ödülleriyle domine eden hollywood yabancı basın birliği başkanı philipe berk'in, 2003 yılında brendan fraser'a bir otel odasında saldırdığını korkusuzca açıklamış ve böylece piyasadan aforoz edilmiştir. başka bir deyişle, fraser'ın depresyona girmesinin sebebi ne nafakaya boğduğu eski karısı ne de annesinin ölmesidir.

    "sol eli kıçımın yanağını tutarken, parmaklarından biri bana dokundu ve hareket ettirmeye başladı. hasta ve küçük bir çocuk gibi hissettim. boğazımda bir düğüm hissettim ve ağlayacağımı düşünmüştüm." açıklamasından sonra altın küre ödüllerine nadiren davet edilmiş aktör ve "bu açıklamayı yapmasam, sessizlik sağır ediciydi." demiş.

  • aşık olduğunuz kadın ile evlenip, özgürce gezip tozup; aşkınızın meyvelerini rahatça büyütüp, hobilerinize vakit ayıtmanız ve huzurlu bir şekilde ölmeniz sıradanlıksa şayet en sıradan şekilde ölmek isterim.

  • istiklal marşı, o dönemdeki en büyük birleştirici unsur olması için yazılmıştır, başarmıştır da, içerisinde tek bir türk kelimesi geçmez, nesi rahatsız ediyor şimdi türkiye partisi olan bir partiyi?

  • bugün yapmayı düşündüğüm eylem.

    hep resmi hep resmi nereye kadar amk biraz rahat olsak ne çıkar lan?!

    tabi yapamadım, hem işten atılmaktan hem de karımın beni boşamasından korktum.