hesabın var mı? giriş yap

  • müzikleri ryuichi sakamoto tarafından hazırlanan filmde.. evine giren hırsızla yaşadığı sadomazoşistik aşkı görüntüleyen sahneler bacon ın resim sanatındaki lirik anlatıma yaklaşmış.. kesinlikle çok doyurucu.. daha iyi olamazdı

  • sevgilisinden çok köpeğini eve kitlemesini anlayamadım. köpeği bari sokağa salsaydın da belki yaşama şansı olurdu. köpek maması bitince koltukları mı kemirsin düşüncesiz hikmet?

  • günümüzde japonya denen yerde ya$ayan eski bir halk/kavim/millet. bunlar ayı'ları kutsal sayarlardı. çok kıllı bir halk olduklarından bunların bir ayı ile bir kadının çifle$mesinden meydana geldiklerine inanılırmı$. doğal olarak en önemli bayramlarının adıda ayı bayramıymı$. bu bayramlar da bir yavru ayı kurban edilirmi$. bu yavru ayı kurban edilmeden önce anasından alınır ve aino kadınları tarafından beslenirmi$, bayram zamanı ise aino erkekleri tarafından alınarak parçalanır ve yenirmi$. günümüzde bu millete japonya'nın hokkaido adasında rastlamak mümkümmü$.

  • --- spoiler ---

    "ne mal bıraksın, ne mülk bıraksın, hepsini değeri varken, hepsini satsın gitsin"

    --- spoiler ---

    kime satalım hocam? ölmesini istediğimiz birisine mi?

  • en çok da türk ahlakına uygun olmaması sebebiyle şikayet edilmesine güldüğüm dizidir. türk ahlakı. sanat galerilerine sopalarla dalan, cebi dolsun diye 2 milyon ağaç kesen, talana ve memleketin topraklarının satılmasına göz yuman, ama zikko bir dizideki bir sahneden etkilenen sözüm ona namus bekçisi. türk ahlakı... sokayım ahlakınıza.