hesabın var mı? giriş yap

  • malum twitlerini görünce üşenmedim ve önce keepass'ı açıp, tee nezmandır giriş yapmadığım imdb şifreme baktım, ardından log in olup yeni filmini arattım ve büyük bir keyifle oyladım. (bkz: 1)

    komedyendir.

  • başlık: lan boyum 1 38 bisey soracam
    soru: boyum 138 cm yedek astsubay olur muyum

    5. tüfek kadar boyun var amk ne astsubayi

  • ortada tek tip formayla gezen 10 oyuncu arasından fark edilebilmek için kullanılan aksesuarların tartışmasız en başında gelir. torex, pro-shot, kinetix ve muadillerinden başlanır "fundamental versus time" grafiği ivmelendikçe nike, reebok, adidas çekilir ayağa. ankara'da üniversitede okuyan kuzenden sipariş üzerine gelecek olan ayakkabının 1 ay hayali kurulur. bir sabah ev telefonu çalar arayan kuzendir.
    +verdim koçum ayakkabıyı kargoya, hadi güle güle giy.
    -aslansın özgür abim benim.
    ertesi günkü maça yetişip yetişmeyeceği merak konusudur. ama süper anne yine imdada yetişir. kargoyla gelen ayakkabıyı evden koşa koşa spor salonuna getirir. gelen ayakkabı tamamen kuzenin zevkine kaldığından soyunma odasında kutu yırtılırcasına açılır. ve kutudan parıltılarla kendini gösterir. arkadaşlar arasında `glen rice ayakkabısı sayesinde o kadar üçlük atıyomuş` diye efsanelere konu olan ayakkabıdır o göz kamaştıran nesne. her gün ama her gün temizlenir, tozu alınır.
    kısacası 13 yaşındaki ergen için salt bir ayakkabıdan çok çok ötedir.

  • başbakan'ı eleştirenin işinden atıldığı, hapislerde çürüdüğü, başbakanın konvoyuna uzaktan metalci işareti yapanın iki gün nezarete atıldığı, parasız eğitim istiyoruz diye pankart açanların yıllarca hapiste kaldığı bir ileri demokrasi ülkesinde hala başbakan protesto edebiliyorlar. gerçekten aşk olsun.