hesabın var mı? giriş yap

  • ekonomik krizlerin, ülkelerinin zengin - yoksul arasındaki farkın açık olmasından anlaşıldığını ve böyle bir ülkedeki %1'lik zengin kesimin bile rahatlıkla herhangi bir telefonun stoklarını bitirebileceğini anlamazdan gelen,

    parasızlıktan okuyamayan çocukları, temerrüte düşmüş kredi tutarlarını, iflas eden şirket sayısını görmezden gelerek "millet ayfon alıyo la acayip zenginiz demek" diye yorumlayacak kadar "şey",

    tabi o kadar da "şey" olması ihtimali düşük olduğu için de propaganda yapmaya çalışan bir maaşlı aktroll olması muhtemel,

    bir cahilin yorumudur..

    çok özür dileyerek edit;
    anam ! ?? bir bu temerrüte “temettü” yazmam bir de strateji yerine starteji yazmam… yıllardır çözemiyorum bir türlü. allahtan mesaj gönderenler var. teşekkürler.

    diğer yandan yıllardır ekşi de yazıyorum ilk kez 50 küsur kişiden dm aldım. arada saçmalasam iyi olacak galiba ??

  • la gassaraylilar, güzel günler geleceği umuduyla elenmeyi arzu etmeyin boşa. bakin ben fenerliyim. güzel günler gelir diye gassaray bize 6 atsin bile istedim. rezil olduğumuzla kaldik. gitmiyor aziz, azizler. beyligin bir günü de beylik. yenip eleyip mutlu olun. ilerde güzel günler görmeyeceksiniz. bak bizim alex olayından sonra siz de on numaranızdan gözlerinizin önünde koparildiniz. güzel günler yok. burası türkiye. 2002'den beri iyiye giden tek bir şey var; malum kişinin ölüm gününe yaklaşıyor olmamiz. öptüm hepinizi. byess.

  • birkaç gündür instagramda art arda sanat dünyasının 150 başyapıt resmini paylaşması nedeniyle takipçi sayısı 609 bin'den 607 bin'e düşen fazıl say bu bilgiyi paylaşmış.
    acun biti hakan hatipoğlu hangi akla hizmetse altına yorum yapıyor: aynı şey bana da oluyor bayram tebriki paylaşınca :)

    sonrası uygulamalı cringe. fazıl say: "siz ne işle uğraşıyordunuz?" diyor. sonrası h.h. için karanlık... onu bir daha gören olmadı. yorumunu siliyor tabii.
    fazıl say klavyene sağlık. doblo bilmeyen vedat milor'dan sonra en nazik insan ezme bu olurdu herhalde. içimin yağları eridi. evet.
    http://m.hurriyet.com.tr/…s-yapiyorsunuz-41025688/4

  • tek pusula olduğundan ve işlemlerin kısa süreceğini düşünen vatandaşın gün içinde kullanmak istemesinden dolayı erken saatlerdeki kullanım düşebilir. bunu söylemek için çok erken, 14 mayıs seçiminde de sandıklardan yoğun bir katılım olduğu ve rekor gelebilir söylentileri gelmişti ama sonucunda gördük ki öyle bir şey olmamıştı. bu saatler için çok erken yorumlar yapılmamalı.

    edit: sabahtan beri çok eleştiri ve mesaj aldım bu entry yüzünden ne oldu arkadaşlar verilere göre katılım çok düşük mü kaldı? özellikle sandık hacmi daha boştu ya diyen arkadaşlar beni çok güldürdünüz geçen seçimde sandığa kitap gibi zarf attınız bu sefer ise bir sayfa zarf attınız. bunu da idrak etmedikten sonra da size gülmek dışında bir şey yapamadım.

  • üst edit: videodaki selin hanım twitter hesabından açıklama yapmış. tık, tık videodaki gözlüklü öğrenci de şu beyefendiymiş. videoyu çeken ve yayınlayan gökhan bey için de şuradan... baklava desenli kazak giyen öğrenciyse şu beyefendiymiş.

    ikinci videonun 24.dakikasında fıkra anlatan hoca tarihçi ekrem hüsem'miş. kocaali haber isimli haber sitesinde kendisinin yaşlı halinin olduğu fotoğrafın görülebileceği şöyle bir köşe yazısı da bulunuyor.

    ikinci videoda merdivenlerden çıkan perihan hanım'ı bulamadık sözlük...

    ve selin hanım dünyalar tatlısı bir insan. aynı videodaki gibi. umarım hayatı boyunca lisedeki gibi mutlu olur. o kadar çok mesaj aldım ki cevap veremediklerim olmuştur. videodaki kişilerden biri benim diyen olursa entry'i düzenlemeye devam ederim.

    video

    24 kasım 1995'te kartal anadolu lisesinde bir eşit ağırlık sınıfında öğrenciler tarafından çekilen videodur. 90'ların giyim tarzı video boyunca direkt göze çarpıyor. kenan doğulu'nun 90'larda popüler olan bir kereden hiçbir şey olmaz parçasını çok güzel söylemişler. videodaki kişiler şu an neredeyse 40 yaşına gelmiş çoluk çocuğa karışmıştır büyük ihtimalle. ayrıca kadın ve erkek öğrencilerin saç tarzlarını beğendiğim buram buram samimiyet ve nostalji kokan videodur.

    videonun ikinci ve üçüncü bölümleri de vardır.

    videoyu çeken ve yükleyen gökhan bey videonun dördüncü, beşinci ve altıncı bölümlerini de youtube'a yüklemiş. kendisi bu üç videonun 1994 yılında çekildiğini belirtmiş. aynı zamanda 1-2 hafta içinde toplanıp yeni bir video çekeceklermiş.

    dördüncü bölüm

    beşinci bölüm

    altıncı bölüm

    edit: hayattaki en büyük şansım bu ortama az çok benzer lise hayatımdır. bu yüzden lise zamanları çok büyük önem arz ediyor benim için. ayrıca videodaki zamanlarda verilen eğitimin kalitesi şu anki liselerin verdiği eğitim ve öğretimin kalitesinden kat kat yüksek olduğuna kalıbımı basarım.

    edit 2: ikinci videonun 9. dakikasında malum şahıs mı değil mi diye düşünebilirsiniz. kendisi müdür yardımcısı osman kaymak'mış. aklınıza gelen kişi değildir rahat olun.*

    edit 3: videodaki öğrencileri soranlar var; fakat hepsi benden yaşça büyük, hiçbirini tanımıyorum.

    edit 4: videoda fahrettin koca, ekrem imamoğlu, ozan tufan gibi birçok kişinin olduğuna dair bir sürü mesaj aldım. ama hiçbiri ikinci videonun 9. dakikasındaki görüntü kadar beni şaşırtmadı.

  • eğer piyade tüfeklerini de içeriyorsa ak-47'dir. her koşulda çalışabilen bu silahın en güzel yanı da şeriat geldiğinde dışarı çıkıp allahu akbar diye havaya ateş açtığınızda kafanızın kesilmesini engellemesidir.

  • bence türkiyeyi işin içine dahil etmeye çalışan barzo bir hareket. tamamen masum göremiyorum. halk istediğini yapar ama türkiye bayraktarla ilgili paylaşım yapılmamasını rica etmişken ukrayna devleti/istihbaratı eliyle de cayır cayır her gün paylasim yapılması tesadüf gelmiyor.

    p***ler yeter lan iliğimizi sömürdünüz. hangi ülke başka ülkeden silah alıp bu kadar gergin bir ortamda reklamını yapar yahu? o silahın parasını vermişsin, artık senin olan bir şeyi kimi ürettiğinin ne önemi var ya? ruslar zaten kinci millet...

    mahalle kavgasında sürekli abi ismi veren velet gibiler.