hesabın var mı? giriş yap

  • "çiçekler narindirler, saftırlar. tek yaptıkları kendilerine güvenmeye çalışmak. dikenleri olunca, korkunç göründüklerini sanıyorlar..." cümlelerini barındıran canım kitap.

  • jüri öncesi gecelerde sabahlarken görülmesinden en çok korkulan renktir. nitekim kendisi gökyüzünde belirdiğinde bu güneşin az sonra doğacağına işarettir. zaman geçmiş, gece bitmiş, sen de bitmişsindir ancak proje bitmemiştir.

  • (o sırada balkanlarda)
    - türkiye'ye giden soğuk hava dalgası nedeniyle güneşli bir gün yaşayağıziski.

  • modern dünyanın yarattığı bir kutsalı ayıp bulduğu için bu dünyanın yobazları tarafından linç edilmesine sebep olacaktır.

    birazdan ellerinde “beyni sulanmış”, “gösterecek neyi var ki”, “çirkin” vb yaftalarla üşüşürler buraya.

  • son iki haftadir paritesi 6-8 dolar arasinda seyreden, bugun 8.35 olmus para birimimiz. ote yandan "difikulti" de katlanarak artmakta, ah keske eskiden girisseymisim dedirtmekte. bu kadar ekran kartini daha sonra nereye sokucam diye sordurtmakta.

  • pattie boyd bir döneme iki sanatçı ile yaşadığı büyük aşk ve kendisine ithaf edilen iki muhteşem şarkı ile damgasını vurmuş güzel bir kadın..

    pattie, 70'li yıllarda ingiltere'de herkesin tanıdığı bir süpermodel aslında..fakat dönemin rock yıldızları ile tanışıklığı onu birdenbire beatles'ın hüzünlü üyesi george harrison'la büyük bir aşk yaşamasını ve onunla evlenmesini sağlamış.george, bugün bile keyifle dinlenen ünlü şarkısı ''something'i'' pattie için yazmış…

    bir başka rock star eric clapton yakın arkadaşı george harrison'un karısına engelleyemediği büyük aşkını onun yüzüne ''ben senin karına aşık oldum'' diyebilecek kadar tutkuya dönüşmüştür. george ile boşanan pattie uzun süre clapton'nun aşkına cevap vermemesine rağmen sonunda clapton'la da evlenmiş.clapton unutulmaz şarkısı ''wonderful tonight'ı'' pattie için yazmış…

    clapton ile pattie'nin nikahlarına george harrison'nun yeni eşi olivia ile gelmesi sanırım her iki sanatçının da bu muhteşem kadına duydukları aşkın ve tutkunun mühürüdür. pattie uzun yıllar anılarını yazmadı ve bu iki büyük aşkının ayrıntılarını kimseye anlatmadı.

    fakat geçtiğimiz günler pattie ''george harrison,eric clapton and me'' isimli kitabı ile rock dünyasının tutku ve romantik dolu aşklarını bir kitapla sundu bizlere.. pattie'nin unutulmaz iki şarkı ile taçlanan aşkları şimdi sayfa aralarında bizi bekliyor bütün mahremiyeti ile……..

  • ertem şener: mike tyson'ın yumruk basıncı 3 tonmuş.
    sinan engin: bende lunaparkta yumruk atılan makinayı kırdım.

  • bir günde türkiye'nin en sevilmeyen 5 kişisinden biri olmayı nasıl başardığına dair bir ted konuşması yapsın. anladığımız kadarıyla kendisini başarı abidesi olarak görüyor ama asıl başarı bu kadar itici özelliği bünyesine sığdırabilmiş olması: gold digger'lık, vergi kaçırma, marka ihlali, çalışanlara kötü davranma, mobbing, instagram'da sahte takipçi satın alma, yancılık, yalancılık, okumadığı kitaplarla şov yapma, linkedin'de saçmalama derecesinde ceo'culuk oynama, başkasının parasıyla girişimcilik konusunda ahkam kesme, sonradan görmelik, içi boş cahil özgüveni, samimiyetsizlik, everest gibi ego, herkese üstten bakma, görgüsüzlük, kibir, küstahlık...

    say say bitmiyor gerçekten bölüm sonu canavarı gibi, klinik vaka. karakter, kültür ve vizyon parayla satın alınamıyor işte, bunun çok güzel örneği oldu bu olay. "kadına çok yüklendiler. tamam yeter" diyenler de şunu kaçırıyor: insanlar böyle haksız yere zenginliğe ulaşmış varoş tiplerden çok sıkıldılar artık. bütün bu birikmişlik bu olayla bir kişiye patlamış gibi gözükse de aslında verilen tepkiler bu ve bunun benzeri herkese. bu işin peşini bırakmayıp olayın altını kazanlara özellikle teşekkürler. bunun gibi daha bilmediğimiz ne tipler var, sessiz sakin zengin oluyorlar haksız yere. hazır eliniz değmişken onlar da ifşa edilebilse keşke bir pot kırmalarını beklemek zorunda kalmasak.

  • atatürk'ün türkiye cumhuriyeti'ni yıkmak için, akın akın milyonlarca ortadoğu kaçkınını doldurarak ümmetçilik oynanıyor. iç savaş, dış savaş ne ararsanız olacak.

    allahın belasıdır.