hesabın var mı? giriş yap

  • geçen gün mezarlıktan geçerken bir mezar taşı gördüm aynen şöyle yazıyordu; "biz de gezerdik siz gibi siz de geleceksiniz biz gibi..." ulan adam ölmüş hala laf sokuyor...

  • ulan, adam istese sil baştan bugün bir üniversite açar, yarın tek mezunu olur, ertesi gün kapatır. öyle bir konumda. hala önlisans, falan filan.

    (bkz: ahahaha deli)

  • vatan hainleri dışında kimsenin sevmediği biriydi denmiş.

    mehmet cengiz'in türk milletine hakaret etmesine canlı yayında cevap veren tek kişi yaşar nuri'dir. böyle birine ve onu savunanlara vatan haini diyenin kendisi vatan hainidir.

    t: "ben mecbur muyum arap takkesi ve arap fistanı ile din yaşamaya" dediği için kudurttuklarının haddi hesabı olmayan islam felsefesi profesörü, ilahiyatçı, hukukçu.

    edit: entry böyle çok yavan kaldı. en iyisi şuyazıyı da paylaşayım. gereksizin tekine cevap verip bırakmışız gibi olmasın.

  • tezgahta yazan:
    - ayranın sırrını söylemem.

    diyalog:
    + ne var abi içinde.
    - biber, nane, kekik, limon, soda, reyhan.

  • bildiğin 40 yaşında hatun fotoğrafı işte ne bekliyordunuz ki bilemiyorum farkında mısınız ama ekranlar güzellik algınızla oynuyor ve tüm kadınların her zaman bakımlı olmasını beklediğiniz için ilişkilerinizde başarısız oluyorsunuz.