hesabın var mı? giriş yap

  • biri nisanli, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadin konusurken erkeklerine fantezi yasatmaya karar verir, 3u de ayni seyi giyecek ve ne oldugunu birbirine anlatacaktir, kiyafet siyah deri bustiyer, jartiyer ve siyah maske olarak secilmistir,
    2 gun sonra bulustuklarinda once nisanli olan kadin anlatir:

    deri bustiyeri giydim, jartiyeri taktim, maskeyi de takip nisanlima kapiyi oyle actim, beni gorunce "sen benim hayatimin kadiniisn " dedi ve butun gece sevistik

    metres olan da "ben de giyindim, maskeyi de takip, ustume bir pardesu gecirdim, onun ofisine gittim, iceri girip kapiyi kapatip pardesuyu actigimda hicbirsey demeden beni masaya yatirdi ve butun gece sevistik"

    evli olana donerler, o da anlatir "ben de cocuklari anneme yolladim, isiklari kistim, jartiyer ve deri bustiyeri giyip maskeyi taktim, kocama kapiyi oyle actigimda bana "selam batman, bu aksam yemekte ne var?" dedi..

  • insanin sayisal loto'nun ne kadar gereksiz bir $ey oldugunu idrak etmesini saglayan bir olasiliktir. zira o hafta sayisalda cikan rakamlarla 1 2 3 4 5 6'nin cikmasi arasinda olasilik farki yoktur. 1 2 3 4 5 6'nin "imkansizligi" bizim aslinda sayisal'dan para kazanmanin imkansizligini idrak etme $eklimizdir.

    tebrikler. (bkz: sayisal bolum bitti sozel bolume geciniz)

  • güney kore’den çıkıp dünyaya yayılan az malzemeli az eforlu kahve. diğer adıyla dalgona kahvesi. üzerindeki dondurmaya benzer katı kremamsı görüntüsüyle oldukça içilesi. şimdilerde tiktok gibi platformlarda da meşhur olmuş ama çok şükür tiktok indirmediğim içüğn görmedim ,bilmiyorum.

    gelgelelim bu görsel şölenin tarifine ; ( tek kişilik için )
    bir yemek kaşığı kahve ( ben jacops gold kullanıyorum)
    bir yemek kaşığı şeker
    bir yemek kaşığı sıcak/soğuk su
    ve bardağınızın 2/3 ünü dolduracak kadar buzlu/sıcak süt( ben sıcak süt tercih ediyorum)

    peki nasıl yapıyoruz ?
    kahve şeker ve sıcak suyu tel karıştırıcıyla elde ya da mikserle çırpıyoruz . gördüğüm kadarıyla elde çırpanlar sayıca çok fakat elde denerseniz yaklaşık 15 dk nızı alıyor o katı kıvamı elde etmek ve kas ağrısı da cabası.
    mikserle ise sadece 5 dk :) bu arada bu bir mikser virali değildir hahaja

    evet bir yandan da sütümüzü kaynamadan, hafif fokurtuyu görene kadar cezvemizde ısıttık.
    şimdiyse bardağımızın 2/3 üne ısıttığımız sütü döküyoruz (tercihen buzlu soğuk süt de olabilir tabiki ). üzerine de çırptığımız, katılaşan kahve karışımımızı güzelce döküp ,yayıyoruz. süslemek için üzerine bir çimdik kahve de serpiştirebilirsiniz . vee kore kahveniz hazırrr sevgili kahveseverler

    bon appetit :)

  • ekmeğin arasına cips koyanı gördüm, muz koyanı gördüm, ekmeğin arasına ekmek koyanı gördüm ama asıl bombayı annem patlatıp hayatımın keşfini yaptı.

    ilkokuldayız. köyden taşımalı geldiğimiz için beslenme çantamız var. yumurta, peynir allah ne verdiyse yufka ekmeğin içine dürülüp konuluyo işte. bir gün öğretmenin oğlu evleri uzak olduğu için bizimle yemeye başladı öğle yemeğini. mis gibi bakkal ekmeğinin içine sürmüş annesi çikolatayı. yarısını bana verdi. lan o nasıl bir lezzet. aklım başımdan gitti. köylü çocuğuyuz böyle şeyler görmedik. neyse eve gidince anneme dedim babama söyle de bize çikolata alsın ekmeğime koy. babam almış garibim. aldığının ertesi beslenme çantamda çikolatalı ekmeğim okula gittim. öğleyi iple çekiyorum. neyse öğlen geldi. yufka ekmek nasıl dolgun, bir de ok gibi dimdik duruyo. dedim ki canım annem ne kadar sürdüyse ekmek zor almış. bi ısırdım çatırt diye bir ses. ama ağzıma çikolata tadı geliyo bir daha ısırdım yine çatırt diye bir ses. meğer babam çikolatalı gofret almış. annem de garibim ekmeğin arasına onu koymuş. deneyin güzel oluyo.

  • derhal bir bmw, mercedes sahibi olmak. hadi o olmadı audi bari olmalı. o da şık duruyor.

    ondan sonra yapacağı her hareket nasılsa iyiye yoruluyor.