hesabın var mı? giriş yap

  • okul öncesi öğretmenliği:(eğitim süresi 5 yıl) "biraz daha okusan da lise öğretmeni ne bilim en azından ilkokul öğretmeni olamaz mısın?"

  • engelle engelle bitmeyen numaralardır.

    tamam hayır işi yapıyorsunuz anlıyoruz. internetsiz ev kalmasın diye çalışıyorsunuz ama yetmez mi? her gün arıyorlar. birisini engelliyorsun öteki numara arıyor.

    bir bitmediler.

  • bir erkeği daha maskülen, daha sert ve çekici yapan özelliklerdendir. düzgün ve küçük olmayan bir çene yapınız varsa (çene ve dudak arası kalan ve çenenin uç kısmının yatay ve dikey ortantısından bahsediyorum) bunu elde etmek elzemdir ve kesinlikle zor değildir. yapmanız gereken şey çok basit. kıçınızı kaldırıp kendinize değer vermek ve düzenli spor yapmak, disiplinli olmak.

    yanaklarınız ve boyun bölgesi (gıdı) kısımları yağlı ve dolgunsa ,kendi vücut ağırlığınızın üzerindesiniz demektir. düzenli bir diyet yaparak (düzenli beslenme, ekmeği ve şekeri tamamen bırakıp düzenli spor yapma, günde 5 öğün yemek), düzenli bir spor alışkalığı ve facial exercies olarak geçen hareketleri disiplini bırakmadan yaparak elde edebileceğiniz bir şey.

    keys : how to lose face fat, cheek fat.
    exercises for jawline

    bonus : https://www.youtube.com/watch?v=bvwzyrqaszk

  • geçen gün arkadaşlarla takıldığımız mekan. elimde tablet bilgisayar vardı. tabletten e-kitap okuyordum hemen görevli geldi, hem bilgisayar açmış hem de kitap okuyorsunuz bu suç, gibi birşey söyledi. bardağı alıp, hesabı dahi ödemeden oradan ayrıldım. kimse de birşey demeye cesaret edemedi. işin iyi tarafı doğrudan eve geçtiğim için bardak da eve geldi benimle. daha sonra bardağı yıkayıp mutfağa yerleştirdim. artık yeni bir bardağım var.

  • belediyenin yapamadığı işi, dayak yemeyi göze alarak yapan vatandaşımızın isyan cümlesi.

    benim yerel seçimlerde istanbul büyükşehir belediye başkanı adayım, bu vatandaştır.

  • bomboş bir yorum.

    birader o zaman ver 6 bin fazla gitmesin. sanki kârından çalışanına pay veriyomuşsun gibi ömür boyu sana neden mahkum kalsın?

    nasıl ki sen ticaretinde kârına bakıyosun, çalışan da kârına bakıyo.

    edit: imlâ

  • afganistan ve iran'da da görülen gerçekliktir.

    halk demokrasi istememiş, başlığı açan islamcı trol gibi "ecdadının" değerlerini istemiş ve sonuç ortada.

    ha bu trolleri o ülkelere yollasan, bir hafta sonra türkiye'ye depar ata ata kaçıp, ilk gördükleri dövmeciye girip kollarına "mustafa kemal atatürk" imzalı dövme yaptırırlar.

  • klasik bir 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun m.54/2 örneği.

    ''etiket, tarife ve fiyat listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat uygulanır. ''