hesabın var mı? giriş yap

  • (bkz: boykot)

    yarın bir gün türkçe de gidecek elimizden. türk'üm demek bile suç olacak.

    ulan ülkeyi bir anda arabistan'a çevirdiniz. ne bitmez illetmişsiniz, lanet olsun.

    not: bu ülkede gerçekten büyük bir pembe kıçlı sorunu var. bunlara göre türkiye'ye, türk'e karşı hiç olumsuz bir şey yok. hatta yapılan her şey, faşizm dahi türk'e müstahak. ama türk en ufak bir tepki dahi veremez.

    bak işte, ek*r denen firma açıklama yapmış, "söz konusu ürün avrupa ve ortadoğu bölgelerinde de satıldığından; ön yüzünde tamamen türkçe, arka yüzünde farklı dillerde ürün bilgileri yer almaktadır." diyor. yani oraya özel ürün değil. türkiye'de de satılıyormuş. ben demiyorum, kendileri diyor. boşa değilmiş yani verdiğimiz tepki. biz hassas değiliz, durum ortada.

    neymiş, bu ürün ortadoğu'da da satılıyormuş da o yüzden çok dilliymiş. nasıl alay ediyor, nasıl küçük görüyorlar, görüyor musunuz? bizim tepkimiz buna işte.

    türk ulusu zaten yüz yıllarca küçük görüldü. etrak-ı biidrak diye hakarete uğradı. bin yıldır fars ve arap asimilasyonuyla acayip bir şeye dönüştü.

    ne güzel atatürk ve silah arkadaşları sayesinde türk kafa kaldırabildi, bu cendereden çıkacak oldu, geldiler yine çöktüler tepemize.

    dincisi, kürtçüsü, rusçusu, liboşu yine bir oldu; türk'e dair ne varsa saldırmaya başladı.

    demografi yerle bir edildi, dil de çöktü mü tamamdır.

    buna göz yummayacağız arkadaş. hassaslıksa hassasız. buluttan nem kapıyorum gerekirse. ben ki yıllardır evime pın*r ürünü sokmuyorum. bunu da almam. şimdilik elimden gelen bu. bundan da geri kalmayacağım.

  • eğer devlet bu talebi kabul ederse yani ateistlere 72 tl vereceğini açıklarsa türkiye'de ateist sayısında patlama olur. 72 tl için millet zina yaparken alkol alıp bir yandan allaha şirk koşar.

    çünkü dini imanı para bu milletin.

  • doktor değilim ama madem doktor maaşında bu kadar gözünüz var, o zaman siz de doktor olun. maaşı hak etmediğinizi düşünürseniz de artık kızılay'a bağışlarsınız..

    tanım:
    miktarı insanlara dert olmuş ücret

  • dişinizi fırçaladıktan hemen sonra portakal suyu içtiğiniz takdirde (mesela uyandınız, dişinizi fırçaladınız, sonra kahvaltıya oturdunuz), portakal suyunun tuhaf, ekşi/acı bir tat verdiğini farketmişsinizdir. peki hiç "niye ki?" diye düşündünüz mü? düşünmediyseniz, araştırıp bulmadıysanız cevabını ben vereyim: diş macunu "sodyum lauril sülfat" (sls) adı verilen bir kimyasal madde ihtiva eder. dişinizi fırçaladıktan sonra ağzınızda arta kalan sls, portakal suyundaki asitle birleştiginde, ortaya bildiğiniz o ekşi/acı tat çıkar. ama dişinizi fırçaladıktan sonra ağzınızı iyice çalkalarsanız, veya kahvaltıya oturmadan önce biraz sabrederseniz, ağzınızdaki sls tükrüğünüz ile çözüleceğinden, portakal suyu da acı gelmeyecektir.

    "sls" şampuanların da içerdigi bir kimyasal maddedir, o yüzden yıkanırken şampuanınızı içmek gibi bir huyunuz varsa, öncelikle "çok tuhafsınız" demek istiyorum, sonra da duştan çıktıktan sonra portakal suyu içmek isterseniz biraz beklemenizi tavsiye ediyorum. (portakal aromalı bir şampuan kullanıyorsanız, zaten içmeyin o şampuanı, çok acı bir tadı vardır.)

    bu entrymi de izninizle hayatını kimya bilimine adamış - ve bizlere de sevdirmiş - kimyagerlere ve kimya hocalarına adamak istiyorum.

  • zerre yardım yapılmaması gerekir. bu adamlar tüm imkanlarını ülkemizi ve mustafa kemal atatürk'ü karalamak adına harcayan kindar ve barbar bir toplum. işgalci ermeniler önce azerbaycan topraklarından çekilsinler. 24 nisanda görürsünüz niyetlerini.

  • sonuçta ortaylı hocanın her söylediği kanundur, kesindir, tartışılmaz diye birşey yok.

    bu kendi görüşüdür. ama ben kendisine kesinlikle katılmıyorum.

    bayramlaşmaya gidip sonra geri dönen suriyeliler başta olmak üzere, tüm hepsi yurtlarındaki barış sağlanır sağlanmaz ülkelerine geri gönderilmelidir.

  • devlet tiyatrolarında ücretsiz oyunların sergileneceği gün.

    ücretsiz oynanacak oyunları devlet tiyatroları duyurmuş. şöyle:

    istanbul devlet tiyatrosu; cevahir 1: ellerimin arasındaki hayat
    cevahir 2: eğer bu bir film olsaydı
    küçük sahne’de:ikinci dereceden işsizlik yanığı
    çaycuma turne sahnesi’nde saat 15.00’te nice yıllara
    küçükçekmece kültür merkezi sahnesi’nde:çiçeğim solmasın adlı çocuk oyunu

    koz yatağı kültür merkezi’nde saat 14.00’te; purnima ve sırlar ormanı adlı çocuk oyunu üsküdar stüdyo sahne’de saat 13.00’te; : laylaylom adlı çocuk oyunu
    izmir devlet tiyatrosu; konak sahnesi'nde saat 15:00’te:kurban adlı oyun,

    urla belediyesi akm sahnesi'nde saat 14.00’te; lokomopüf adlı çocuk oyunu
    bursa devlet tiyatrosu; avp sahnesi’nde saat 15.00’te; çığ adlı oyun
    adana devlet tiyatrosu; hacı ömer sabancı kültür merkezi sahnesi’nde saat 20.00’de; hoş geldin boyacı adlı oyun

    devlet tiyatroları sabancı uluslararası adana tiyatro festivali açılış oyunu olan tiyatro martı yapımı trabzon devlet tiyatrosu; atapark haluk ongan sahnesi'nde saat 13:30’da: hoş geldin boyacı adlı oyun

    diyarbakır devlet tiyatrosu; cahit sait tarancı kültür merkezi orhan asena sahnesi'nde saat 11:00’de;sevdalı bulut adlı çocuk oyunu

    antalya devlet tiyatrosu;geçmişten gelen kadın adlı oyun saat 20.00’de,

    haşim işcan kültür merkezi sahnesi küçük salon 'da;nasrettin hoca bir gün adlı çocuk oyunu

    erzurum devlet tiyatrosu; dt sahnesi'nde saat 14:00 'te; ayrılık adlı oyun
    konya devlet tiyatrosu; demir adlı oyun dt sahnesi'nde saat 15:00 'te;
    sivas devlet tiyatrosu; ziyaretçi adlı oyun atatürk k.m. sahnesi'nde saat 14:00 'te

    kaynak

  • karanlık değil tam tersine aydınlık dönemdir çünkü hiçbir pizzacıda, pizza yerken yanında çay içemezsin.