hesabın var mı? giriş yap

  • bir içki oyunu. 3 ya da daha fazla kişiyle oynanabilir. oyuncular halka şeklinde dizilir ve herkesin önüne bir shot içki konur. oyunda hayalî bir top vardır. oyuncular "hop, atla, sek" sözleriyle topu birbirlerine atmış olurlar. herhangi biri oyuna başlar. eğer oyuncu "hop" derse top sıradakine geçer (sıra saat yönünde ilerler). "atla" denmesi durumunda top sıradakini atlayıp sonraki oyuncuya geçer. "sek" denince ise top seker ve sıra yön değiştirir. hata yapan (sıra kendinde değilken konuşan ya da sıra kendisine gelmesine rağmen fazla bekleyen) oyuncu önündekini fondipler, oyundaki kelimelerden birini değiştirir (örneğin, "atla yerine patlıcan denecek." der) ve oyuna başlar. oyun bu şekilde içki bitene, oyuncular sıkılana ya da sızana değin sürer..

  • eminim çokça yazılmıştır ama malum ben de aynı şekilde iletişim kurduğum için mecburen yazacağım.

    daha cep telefonları çıkmamışken ya da yeni yeni zenginlerin erişebildiği zamanlarda ev telefonundan ya komşu kızına kız arkadaşımızın ev telefonunu aratırdık ya da biz erkek halimizle kız sesi çıkarıp , telefona sevgilimizi isterdik.

    +alo damlayla görüşebilir miyim ben ayça*

    bunu yaptığım kız arkadaşımın annesi numaramı hiç yememiş ama bir şey de söylememişti.

    sonra cep telefonları yaygınlaştı. ama bu sefer de pahalılık sorun oldu. çözüm klasik ama;

    1 çaldırma aklımdasın
    2 çaldırma seni seviyorum
    3 çaldırma ve üstü aç ulan o telefonu ben arıyorum.

    daha sonra cem uzan sağolsun telsim' i çıkardı da 250 kontör karşılığı sınırsız sms ve konuşma hakkımız oldu. bir dönem (bkz: aycell) de buna benzer bir şey yapmıştı ama çok hatırlamıyorum.

    sonrasında bilgisayar çağına girdik. msn girdi hayatımıza. titreşimler, ne dinliyorum özelliği vs altın çağdı ama bu söylemeden geçemem.

    derken blackberry telefonlar moda oldu. bbm pin'i paylaşıp sohbete başladık. bu aynı zamanda twitter'ın yayılmaya başladığı zamanlardır.. yavaş yavaş facebook'u dedelere teslim ettiğimiz zamanlar

    en sonunda iphone 3, ardından da 4'ün çıkmasıyla whatsapp çıktı ortaya. herkes bir anda aaa whatsapp diye bir uygulama varmış, bedava konuşabiliyorsun diyerek birbirine sms atmaya başlamıştı.

    zaman tüneli gibi yemin ederim yaa. hepsini yaşadık iyisiyle kötüsüyle.

  • ders anlatırken sürekli gözüme batan ve beni strese sokan şey. neredeyse her sınıfta en az 5 tane bulmak mümkün. öğrencilerin zaten ders dinledikleri de yok. teog'a kalmış çok az. bunlar bu çarkı çevirerek sınava hazırlanıyorlar sanırım.

  • hiç tutmadığım buluş..kendi karıştırmaya başlarsa, kaşla göz arasında çayımı da içer bu ipne.

  • şizofreni teşhisi konulmuş bir adam için "kimya teknisyeniymiş gitsin çalışsın" diyen cahil ötesi sözlük yazarlarının olduğunu ortaya çıkarmış eski oyuncu.

  • zenginleşmediler 10 bin doları varsa yine 10 bin doları var.türk lirası değer kaybetti.dolar yükselmiyor yaratılan en büyük aldatmaca bu zaten.böyle bir algı oluşunca suçu dolara atabiliyorsun ne güzel değil mi ?

  • ulan 81 ilde bu kadar üniversite açılmışken, hala baraj altı kalanlar bırakın boğulsun. bomboş açıklama. ülke yanıyor, adamın derdine bak aq.