hesabın var mı? giriş yap

  • benim gibi çocuklar yaptığında abukluk değil gerizekalılık oluyor sanırım.

    peluş bir eşeğim vardı. babaannem getirmişti alamanya'dan. çok severdim. ama oyuncağın gözleri yapıştırmaydı ve bir süre sonra mıncırmaya dayanamadığı için teker teker düştü gözleri. gözsüz kaldı hayvan.
    her gece diğer tüm oyuncak bebekleri yatağımda yan yana yatırırdım ve o eşeğe hep en güzel yeri verirdim. sonra da başlardım diğer tüm oyuncaklarımı dövmeye. "o kör! neden kötü davranıyorsunuz ona. özürlü o özürlü " diye. "engelli" deseymişim keşke.

  • kurala uymayan gencin sınava alınmamasıdır. bu tip zamanlı işlerde 1 dk ile 20 dk veya 1 saat arasında fark yok. arkadaş buluşmasına gitmiyor sınava gidiyorsunuz, istersen bağdat'tan gel oraya zamanında varacak saatte ulaşmakla mükellefsin.

  • ali sunal değildir. elbette kemal sunal gibi olmak zordur ama adamın ne fiyaskoluğu var arkadaş? oynadığı film, dizilerde kötü değildi, yaptığı program da güzel. neden fiyasko bu adam?

    benim aklıma ilk olarak siyasetten bir isim geldi.

    alparslan türkeş- tuğrul ve kutalmış türkeş kardeşler

  • yaklasik 20 sayfa entry var, bir tek bile dogru bilgi yok. biri cikmis tost makinesi esprisi kasmis (bu espriyi ilk 90'larda duymustum), digeri zaten dinle kafayi siyirmis alakasiz bir sekilde isi muslumanlikla iliskilendirmis. merak edenler icin alin size dogru bilgi:

    -3 adet ne oldugu anlasilamayan ucan cisim görüntüsu abd deniz kuvvetlerine bagli f18 pilotlari tarafindan cekilmis. airforce degil navy pilotlari. yani ucak gemisine bagli calisan pilotlar bu arada. okyanus üzerinde egitim ucusu sirasinda karsilasiyorlar cisimlerle.

    -videolar 2004, 2015, 2015 yıllarina ait.

    -videolar ilk olarak abd hukumeti tarafindan degil, özel girisim ve gökyüzü fenomenleri üzerine bilimsel arastirmalar yapan bir sirket olan to the stars academy of arts & sciences tarafindan aralik 2017 ve mart 2018'de yayinlandi.

    -hükümet normalde konuya sessiz kalmisti. to the stars academy, 2004 yılında ilk videoyu ceken ve videoda sesi de kaydedilmis olan f18 pilotunun adini acik sekilde verdi. pilotlarla gazeteler, tv'ler onlarca röportaj yaptiktan sonra pentagon da bu konuyu onaylamak zorunda kaldi.

    konu hakkinda konusulanlarin özeti bu sekilde.