hesabın var mı? giriş yap

  • eskiden sadece bir araba ile sadece ramazan ayında hizmet vererek işe başlayan, sonra temiz ve kaliteli işinin kendine bir ödülü olarak bol para kazanan ve iki dükkan açan kerebiçci

  • bir arkadaşım uyku konusunda huyluydu biraz. takıntılarından biri de yanında yönünde kimsenin yatmaması. aynı odada bile biri varken rahatsız oluyor ama yanında biri yatarken mümkün değil uyuyamıyor. ortaokuldan beri tanıyorum o zamandan beri var bu huyu.

    bir kızla birlikteydi. bir gün sevgilisiyle konuşurken bunun konusunu açtım. hani bekliyorum ki kız da şikayet edecek, güleceğiz falan. ama kız çok şaşırdı. yok öyle bir huyu dedi.

    meğer çocuk kıza sarılıp bir dakika bile uyumadan bütün gece yatıyormuş öyle. sonra sevgilisi gidince sabah uyuyormuş olur da fırsat bulabilirse. kızın haberi bile yok. ne uyuyamıyorum demiş ne bir şey.

    bence bu çocuğun seni seviyorum demesine gerek yok.

  • hobimdir. 1.geleneksel ilişkinin bittiğini anlamama şenlikleri kapsamında, hislerim kuvvetli olsa da aklım inatla bastırır; salağa yatar. reddeder çünkü. o yüzden, muhakkak karşılıklı oturup "olmuyor; bitti" diye konuşmamız ve kapanışı yapmamız lazım. sonrası depresyon ve istiklal marşı.

  • "bluesky varken tutmayacak, gereksiz" diyen arkadaş vizyonsuzlukta çığır açacak bir yorum bırakmış.

    twitter sosyal medya kullanım oranında, instagram ve facebook'un çok çok altındaydı ama gündem belirleyen önemli bir platformdu buna rağmen instagram'ın yarısı kadar bile kullanıcı sayısı yoktu. velhasıl elon musk'ın yaptığı son diktatörcük hareketler ve troller iyice bezdirdi insanları. yeni bir platform oluşumuna açtı insanlar.

    instagram ile kolay entegre olacak olması çok daha rahat kullanım ve yaygınlık sağlayacaktır. özetle bence bu iş tutar. tutması için tüm şartlar oluşmuşa benziyor.

    snapchatten çalınan story, tiktoktan çalınan reels nasıl vazgeçilmez olduysa; instagram'ın entegrasyon gücüyle de bu da büyük bir yer tutacak. insanlardan ekstra twitter falan istemek tarihe karışacaktır. zukerberk sıfırdan kurduğu tutmuyor falan diyenler de, adam zaten sıfırdan kurmuyor. bu da twitter çalıntısı işte.