hesabın var mı? giriş yap

  • work and travel ile yurtdışına giden bir arkadaş, otelde çalışmaktadır.

    biri çağırır ve "iron (ütü)" ister.
    bizimki gider, ayran getirir.

    bunu gören adam sinirlenir,
    eliyle bir şeyi ütülermiş gibi yaparak "iron! iron!" der.
    bizimki ayranı çalkalar.

  • derhal bir bmw, mercedes sahibi olmak. hadi o olmadı audi bari olmalı. o da şık duruyor.

    ondan sonra yapacağı her hareket nasılsa iyiye yoruluyor.

  • türkiye'de yaşayan er kişisinin her görülen yada telefona bile bakmadan çatır çatur sağa kaydırdığı ve bu şekilde eşleşme beklediği uygulama.

    bilenler bilir, belki daha önce yazılmıştır. tinder her kullanıcıya bir elo puanı atar. yani bir nevi çekicilik puanı gibi bir şey. (aslında elo puanı çekicilik temelli bir algoritma değil, genelde satranç oyununda kullanılan bir puanlama sistemidir) sen sağa kaydırdığın hatunların yüzde kaçından geri dönüş alırsan yada seni sağa kaydıranlar varsa ve onların da bu elo puanı yüksekse otomatik olarak senin de elo yani çekicilik puanın yükselir ve daha çekici hatunlarla eşleşme şansın artar.

    elo puanı düşük olan 15 hatunla eşleşmek elo puanı yüksek olan 5 hatunla eşlemeye yeğdir bu programda; ama gidip sizinle eşleşme ihtimali 0 olan hatunu da sağa kaydırmayın. önce elo puanınızı yükseltmeye bakın. çünkü elo puanınız düşükse bırakın gerçekten çekici bir hatunla eşleşme şansını o hatun sizi hiç görmeyecektir bile. neden? çünkü hatunların önüne kendisini sağa kaydıran en yüksek puana sahip olan erkekler düşer. sen naptın? alayını sağa kaydırdın, ya çok az eşleşme yada hiç eşleşme almadın. ne oldu? elo puanın deniz seviyesinden bile aşağıda oldu.

    eşleşme şansınızı artırmak için puanınızı yükseltmeniz gerekir. ilk adım olarak eşleşme şansınızın olduğu kişileri sağa kaydırmakla başlayabilirsiniz ki puanınız artıkça gerçekten çekici kızlara ulaşma şansınız artsın.

    saygılar.

  • şayet ücretsiz aşı dağıtımından bağımsız olacaksa, yani ülkenin satın aldığı aşıdan kullanılmayacaksa bu aşılar, olumlu bulduğum gelişmedir.
    özellikle çalışan genç nüfusa sıra gelmesini bekleyene kadar, özel sektör kendi çalışanlarını bu şekilde aşılayabilir. hatta bu durum şirketler arası rekabete giderse* aşılanmayı hızlandıracak bir faktördür. yurtdışında bazı ülkelerde hali hazırda özel sektör kendi aşısını temin edip aşılama yapabiliyor.

  • uluslararası hukuka uygun bombalamadır.

    suriye egemen bir devlettir. bm'de kabul görmekte, diğer ülkeler tarafından muhatap kabul edilmektedir.

    rusya, suriye'deki operasyonlarını suriye devletinin izniyle yapmaktadır. suriye'nin egemenliği altındaki operasyonlar uluslararası hukuka uygundur. (bizim ırak'tan izin alarak, kandil'i vurmamız gibi)

    türk tırları, egemen suriye devletinden izin almadan suriye topraklarına girmiştir. kaçak giriştir, hukuk dışıdır.

    uluslararası hukuka uygun biçimde suriye'de bulunan rus kuvvetleri, uluslararası hukuka aykırı biçimde suriye'den izin almadan suriye topraklarına giren tırları vurmuştur. olay bu kadar basit.

  • bir kahraman cikacak "hayir gobek bolgesi su yontemle cok da zor olmadan erir" yazacak diye her gun her allahin gunu bakacagim baslik..

    hadi be super kahraman

  • 5000 lira para alıp mekanın reklamını yaptığı şeklinde, gördüğüm en adi iftiraya maruz kalmış insan. programı yapan insanlardan biri olarak şunu söyleyebilirim. değil para almak bazen para verdiğimiz bile oldu.. çekim yaptığımız yerin hesap almama ısrarlarını aşıp hesap ödediğimiz de.. ben dahil vedat milor ve tüm ekip ısmarlanan yemeğe bile mahçup olurken bir kendini bilmezin oturduğu yerden saçmalaması hiç bilmediği halde yorum yapması, iftira atması ekşi sözlüğün alehinde konuşanları ne kadar da haklı çıkarıyor maalesef.

  • 1- yaparız hayatım.
    2- gideriz hayatım.
    3- çıkarız hayatım.
    4- alırız hayatım.
    5- olur hayatım.
    6- nasıl istersen hayatım.
    7- sen daha iyi bilirsin hayatım.
    8- aaa çok iyi hayatım.
    9- özür dilerim hayatım.
    10- tabi ki hayatım.

  • nezarette geçecek geceyi anneye haber vermek için "anne merak etme ben emniyetteyim" demek, annenin "tamam yavrum gece gece çıkmayın bak dışarı" demesi...