hesabın var mı? giriş yap

  • daha vahimi diğer sınıfın kapısından bakıp sınıfına geri dönen öğretmen. allah herkese sarılı öğretmen vicdanı ve adaleti nasip etsin.

  • --- spoiler ---

    "kış gelecek, karanlık insanlığı yok edecek, krallığı korumalıyız" repliğini görünce kahkaha attım. gördük kışı, karanlığı amk meyve bıçağıyla son buldu
    --- spoiler ---

  • mansur yavaş aday olsun da sen oy verme aq. verirsen aq. mansur başkan zaten kalan %90 oyda %51i rahat bulacaktır. bu ülkenin her kürt vatandaşı da senin gibi bölücü oç olmadığına göre %55-60 arası garanti.

  • a101'in bim'den daha ucuz olması lakin bim'in a101'den daha kaliteli olması. mesela a101'de plastik sucuk 3 lira ve bim'de plastik sucuk 5 lira fakat bim'deki sucuğun tadı daha çok plastiğe benziyor, yani yerken yemeğin tadını alıyorsun, ağzına bi' asfalt değmiş gibi oluyor. oysaki a101 sucuğunda ne bi' plastik kokusu ne bi' kıkırdak, dümdüz domuz etini dizmişler, bıçakla keserken bıçak bile tiksiniyor, yana kaçıyor bıçak.

  • yapılan bir yaramazlık sonrası atakan(5,5) azarlanıyor..

    boba: aynı yaramazlığı tekrar yaparsan kulaklarından tavana asarım seni..
    atakan: aynı yaramazlığı tekrar yapamam ki..
    boba: nasıl yani? nedenmiş??
    atakan: o başka bir yaramazlık olur.. aynısı olmaz..
    boba: !!!???

    (bkz: herakleitos)

  • haberi okumadan önce anneye saçını taraması için tarak hediye etmek istemiştim ama annenin açıklamalarını okuyunca;

    "ne derdin var rezil, terbiyesiz. ne derdin var hayvan. en iyi okullarda okuyorsun. en iyi şeyleri yiyor içiyorsun hayvan. 40 yıllık devlet memuruyum rezil ettin bizi. "

    fikrim değişti.

    kadın muslukları açıp bütün imkanları sağlamış. kız ilgi beklemiş anne de, kızına en iyi şeyleri sunmakla ergen kızının mutlu olacağını düşünmüş.

    anneye 8 de 4, kıza da atlarken, denize atlar gibi burnunu eliyle tıkadigi için 8 de 1 kusur veriyorum.

    8 de 3 kusur ise buraya yazdığım için bana.

  • --- 6x1 için jon'la ilgili spoiler ---

    yok jon artık öldü, yok jon yaşadı, falan filan zibilyon tane teori üretildi. dikkatli izleyiciler mutlaka farketmiştir ama gelin hep beraber son kez aşalım şunları:

    1- melisandre'nin gerçek hali yaşlı kadın değil saçmalamayın. melisandre hepimizin beğendiği asimetrik de olsa diri göğüslü, taş vücutlu gencecik bir ablamızdır.

    2- kolye kendisini sürekli genç göstermesini sağlayan bir büyü değil, büyü ve zehirlerden onu koruyan bir koruyucudur. 2x1'de üstatların en tontiği cressen'i kaybettiğimiz zehirli şarap sempozyumunda zehri içtiğinde kolyenin parlamasının sebebi şarabın zehrini absorbe edip "bende kanka raad ol" şeklinde selektör yapmasıdır.

    titelheld ekledi, banyo neyim yaparken de çıkarıyor kolyeyi.

    (sözlükçe sanırım melisandre'nin sıkı takipçisiyiz :)

    3- jon öldüğünde, ateşler içinde kıştepesinde savaşırken gördüğü jon'u geri getirmek için bir bedel ödemesi gerektiğini bildiği için hüzünlenmiştir.

    4- jon'u geri getirmek için ödeyeceği bedeli bildiği için de perişandır.

    5- buz ve ateşin şarkısını geri getirmek için ödeyeceği bedel de buradadır.

    6- kolyeyi çıkarmış, iksiri içmiş, bedelini ödemiştir.

    lütfen jon dönecek mi, melisandre aslında yaşlı mıymış gibi teorilerinize biraz ara verip dinlenin. sevgiler, davos.

    sorular üzerine benim teorim editi:
    evet jon uyanacak, gece nöbetçileri kapıyı zorlayıp tam içeri girecekken kılıçlar çekildiği anda gözlerini açacak ve bölüm bitecek. sonraki bölümde ise tormund ve şürekası da gelince kan dökülmeden iş çözülecek. jon görevinden azad olacak, aliser thorne ve lord kumandan'ı bıçaklayan hainler cezalandırılacak, hayatta bir amacı kalmayan aklı başında tek insan olan davos yeni lord kumandan olacak, jon ise tormund ve ordusu ile winterfell'i almaya gidecek.

    --- 6x1 için jon'la ilgili spoiler ---

  • mal beyanı. kırpılmış video ile yine algı peşinde aktroller. buyrun burada oturumun tamamını bulabilirsiniz ve kısa açıklamasını bulabilirsiniz.
    entry

    olayı kısaca söylemek gerekirse öğrenciyle veya zamla hiçbir alakası yok. denetim komisyonu üyeleri seçiliyor ve ak parti'nin adayları reddediliyor, chp'nin adayları kabul ediliyor. olay bundan ibaret ama uzun halini her yerden bulabileceğiniz bir videodan bile algı kasmaya çalışan aktrollerin zeka seviyesini gerçekten tebrik ediyorum.

    tanım: tekrardan mal beyanı.
    edit: imla.
    edit1: olayı direkt olarak buradan 1.52'ye ilerleyerek izleyebilirsiniz.
    edit2: haber doğru olmamasına rağmen haberi gerçek sanıp imamoğlunu savunanların da aktrollerden farkı olduğunu sanmıyorum.