hesabın var mı? giriş yap

  • yine harika bir işe imza atmışlar. pazar günü oynanacak efes - banvit maçına kitap getirenlere bilet verilecek. kitaplar da ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilecek. tek şart, kitapların yıpranmamış olması.

  • ortada planlı bir şekilde kaçırılmış bir kadın var ve bu olayı gören *arkadaş kolluk güçlerine '' araçla kadın kaçırıldı'' diye ihbar ediyor ama polisler bunu iplemiyor. insan kaçırılıyor ama polis iplemiyor. şaka gibi. kamu spotlarında bile ''görmezden gelmeyin, şüpheniz varsa polisi arayın'' temalı yayınlar varken hazır yaşanmış bir ihbar nasıl takibe alınmaz?

    bu arkadaşın gösterdiği azmin 10'da 1'ini emniyet gösterseydi belki kadın kurtulacaktı veya olayın gerçek yüzü belli olacaktı ama yok.

    gecenin leyli yarısında polislerden çare bulamayınca tee çağlayan'a kadar savcı bulmaya giden arkadaşı da canı gönülden tebrik ediyorum. iyi ki varsınız abi. o polislerden de şikayetçi ol. sakın peşini bırakma! helal sana. adamsın.

  • ceketin asosunu yapmışsın karşim.

    türkçe meali, kız arkadaşın da gerçekten çok güzelmiş.

    bir sonraki step arkadaşı var mı. yoksa izmitli kardeş dediği kişinin sevgilisini elinden almaya çalışmaz, yanında sevgilisi olan adamı alttan alır (buna güvenip siz daha üstüne gitmeyin, tenhada iki kat dikkat etmeniz gerekir sonra tabii). izmit'in insanı bir tanedir. bir tane olduğumuz bölgesel amatörde mücadele eden kocaelisporumza desteğimizden belli değil mi? iyi insanlarız yahu biz. bir tanıyın çok seversiniz!

  • boke: tahta sapli tuvalet acacagi. $5.99

    yarek: palto askisi. tek paltoluk. $23.99

    oronzb: yatak. tek ki$ilik. $499.99

    anäm: mermer klozet kapagi. $199.99

    zatisunggur: renkli mendil seti. $1.99

    takkë: kadin sutyeni. $12.99