hesabın var mı? giriş yap

  • itibarı var mı ki suikastı olsun? dediğimdir.

    edit: uziyi ne tanırım ne de 1 kere dinlemişimdir. sen dünkü boq isen başkasına boq atamazsın arkadaşım. sana verilene razı olacaksın. gelmişsin 30 yıllık sanatçıyla kendini bir tutuyorsun. sen de müziğe yıllarını ver sen de saygınlık kazan. uzun vadede bu tarz dissler işe yaramaz.

    musti zaten yıllar önce buna cevap vermiş

  • ortaokuldayken almanya'da yaşayan ama okumak için anne ve abisi ile türkiye'ye gelen bir arkadaşım vardı ki benim ve ailemin zihninde tam olarak bu kategoride yer etti.
    bir yaz tatili bitiminde beni evine davet etti. sohbet, muhabbet devam ederken birden "aa sana ne göstereceğim?" diyerek yerinden fırladı ve çalışma masasının (üstü kitaplıklı olanlardan) en ücra köşesinden bir kucak çikolata çıkarttı. hepsini tek tek nereden, ne kadara aldığını anlattı saatlerce, tabi bu arada bende ikram etmesini bekliyorum. anlatması bitince "çok güzeller değil mi?" diyerek hepsini yerlerine kaldırdı. böylesini ve bunu o günden sonra hiç görmedim.

  • 21 senedir oturduğumuz evi satışa çıkarıp arka balkona "satılık" ilanını astıktan 4 ay sonra bir gün balkonda çay içerken bizi gören 21 senelik üst komşumuzun gülümseyen bir suratla "hayırlı olsun!!! evi siz mi aldınız? :)))))" diye seslenmesi. varlığımızdan haberi yokmuş adamın.

  • "galatasaray, finansal fair play ile boğuşurken benim takımdan tazminat almam doğru olmazdı" açıklamasını yapan, son yıllarda türkiye'ye gelmiş en karakterli adamlardan biridir.

  • --- spoiler ---

    fenerbahçe'deki performansını beğenmeyebilirsiniz, milli takım performansı sizi tatmin etmeyebilir hatta belki futbolunu hiçbir zaman üst seviyeye taşıyamayabilir
    --- spoiler ---

    o zaman milli takımda ne işi var amk.

  • birkaç ay önce başlanan "yetiştirme metodu kodu" uygulaması sayesinde kabuğunun üzerinde basılı sayılardan artık nasıl üretildiği belli olabilen temel gıda.

    yumurtanın üzerindeki kodun nasıl başladığına bağlı olarak yapabileceğiniz çıkarımlar şu şekilde:

    0tr: yumurtanın organik bir şekilde üretildiğini işaret eder. tavuğa verilen yem organiktir ve tavuğa hormon uygulanmadığı belgelenmiştir. yumurtalar arasında en sağlıklı ve en pahalısıdır.

    1tr: serbest dolaşan veya gezen tavuk yumurtasıdır. organik yumurtadan sonra en iyi seçenektir. yumurtlayan tavukta gdo veya hormon bulunmadığının ise garantisi yoktur.

    2tr: kümeste yetiştirilen tavuk yumurtasıdır. yumurtlayan tavukta gdo veya hormon bulunmadığının garantisi yoktur, yine de 3 numaralı yumurtaya göre bir tık daha sağlıklıdır.

    3tr: kesinlikle uzak durmanız gereken yumurta. kafeste, en kötü şartlarda yetiştirilmiş ve çok büyük olasılıkla ilaç kullanılmış tavuklardan elde edilir.

    3 ve bütçeniz imkan veriyorsa 2 numaralı yumurtalardan lütfen uzak durmaya çalışın. bu yumurtaları tükettiğinizde hayvanların kafesler içerisinde neredeyse işkence görerek yetiştirilmesine katkıda bulunacak ve aynı zamanda kendi sağlığınızı riske atacaksınız.