hesabın var mı? giriş yap

  • kovulma değildir ama çok çirkin bir andır. adama teşekkür eder gönderirsin, reklam veya tanıtım girer sonra da o yokken haberini okursun. adab-ı muaşeretten bîhaber, doğru iletişim kurmayı beceremeyen iki kadın gördüm ben orada...

  • ulan bilmem kaç senedir şu dizinin ekmeğini yiyorsunuz. bilmem kaçıncı tekrar olmasına rağmen hala prime timeda gösteriyorsunuz.

    bir kere de yeni bir şey katın bari dizinin sevenini onurlandırın.

    hiç yabancı dizi izlemiyor musunuz?

    koyuyorlar oyuncuları, yapımcıları, senaristi, kostümcüyü filan sırayla aynı yönetmen koltuğuna; sırayla dizi hakkında konuşuyorlar. arka planla ilgili değişik şeyler anlatıyorlar.

    çeksene şöyle bir güzellik, bu kadar seveni diziyle ilgili bir şeyler öğrensin, mutlu olsun.

  • eylül - lige çok iyi başladık, bu sene kesin şampiyonuz

    ekim - avrupa'da en az yarı final görürüz,

    kasım - türkiye kupası bizim için gereksiz, ligde fikstür avantajımız var.

    aralık - devre arasında kesin bir sol bek almalıyız yoksa şampiyonluk zora girer.

    ocak - ikinci torbadan çek bir kolay takım, finale koşalım.

    şubat - takım revire döndü, bu kadar şansızlık olmaz. beşiktaş kanseri rerörörö.

    mart - lig bizim için önemli değil, avrupa'da üst turlar için uğraşmalıyız.

    nisan - bu takımdan zaten avrupa'da başarı beklemek hayaldi, futbolcuların birçoğu yollanmalı.

    mayıs - dünya futbolu için çok fazla şerefliyiz ama hala daha önümüzdeki sezon için ümidimiz var.

  • -webcam açsana oradan görüşelim
    -odanın lambası yanmıyo gözükmez
    -bi tane yeni ampul alamadın mı odana?
    -yok benim oda değil zaten...tabipler odası
    -gecenin ikisinde ne yapıyosun orada?
    -dışarısı soğuktu camı kırdım ve...
    *izmir19f logged out*

  • kariyeri oldukça dolu olan ve balyoz soruşturmaları döneminden beri türkiye hakkında bir şeyler söyleyen, yazıp çizen bu batılı uzmanı ve tespitlerini bir kalemde karalayanları anlamakta zorluk çekiyorum.

    ekonomik olarak gelişen ama demokrasi olarak yerlerde sürünen ülkeler yok mu dünyada. var işte, malezya. adam doğru benzetme yapıyor ama ekliyor. türkiye'nin özel durumu sebebiyle ekonomi de bu kadar iyi gitmeyebilir. o zaman tüneln çıkışı afganistan'a diyor.

    söylediklerinin en acı yanı, 1923 yılından sonra kurucu kadroların hedefe koyduğu batılılaşma, batı camiasında kalma, avrupa değerlerine sahip çıkma idealleri; cumhuriyet tarihinde ilk kez bu derece güçlü bir şekilde terk ediliyor.

    gerçekten hala bu adamın tespitlerinin bugün yaşadıklarımızın doğru karşılığı "olabileceğini" gören yok mu? ben mi paranoyak oldum?

    debe editi : (bkz: öğretmen kumru konak'a yardım kampanyası)

  • life is a pigsty i tenzih edersek morrissey'in sanki yeni bir genç nesli hedef alarak yapmış olduğu bir albüm gibi görünüyor. you have killed me de iyi bir piyasa şarkısıdır sadece. geri kalanınında tek dinleyişte aklımı başımdan alacak alışıldık morrissey şarkıları yok, kendi de bunun böyle olduğunun farkında değil midir sanki. demek ki vardır bir bildiği nitekim sadece morrissey gibi kendine has müzik türü olan pek çok sanatçıda da aynı şeyi görürüz misal leonard cohen in son albümü de başlı başına bir hayal kırıklığıdır ki daha pek çokları vardır böyle, vardır bir bildikleri herhalde. peki böyle hastası olduğumuz adamlar bu türlü albümler yapacaklarına hiç yapmamalı mıdırlar diye soruyorum kendime. ringleader of the tormentors isterse dünyanın en dandik albümü olsun ama morrissey bişey yapmış olsun. you have killed me ile yeni nesiller de morrissey hastası olup eski şarkılarını keşfedebilsinler, bu albümler vesilesiyle turneler olsun ki görme şerefine nail olalım, olmadık mı sanki. sırf bu yüzden en sevdiğim albümlerden biridir ringleader of the tormentors. şimdi taa gitsem 15 yaşıma eski albümleri hiç dinlememiş olsam beğenilerim tersine dönerdi o zaman şarkıları yüzünden de çok sevdiğim bir albüm olurdu. you have killed me ye tapardım muhtemelen, life is a pigsty sıkıcı gelirdi