hesabın var mı? giriş yap

  • -kırmızı yarra yering.
    +maalesef efendim..
    -o zaman beyaz yarra yering.
    +o da yok maalesef..
    -gidin bulun..amınıza korung..

  • sen arayınca telefonu açmaması.

    demek ki telefon numaranı silmemiş, silse de demek numaranı hatırlıyor ki açmıyor, hatırlamasa da demek bilmediği numaraları açmayacak kadar namuslu.

  • yeterince tost, hesap makinası veya traş makinası şakası yapıldı ise görüntüyü kaydeden cihazla ilgili bilgi verelim. öncelikle görüntülerden biri 2004 yılında abd donanmasına ait bir super hornet uçağı tarafından, tatbikat sırasında ve atflir adı verilen bir tür infrared sensör kullanılarak alındı. bu sensörler çok yüksek irtifalarda ve ses üzeri hızlarda hareket eden hava araçlarını takip etmekte kullanılır. bildiğiniz üzere yükseklik arttıkça, hava soğur. söz konusu cihazın temel çalışma prensibi de basitçe ifade ile soğuk hava içerisinde yüksek ısı yayılımlarının ayırt edilmesi esasına dayanır. ilk nesil atflir cihazından cam gibi görüntü gelmesi beklenmez. hele ki bir de takip edilen nesne aradaki mesafeyi, hızını çok kısa sürede artırıp, azaltma yeteneğini kullanarak muhafaza edebiliyorsa...

    tanımlanamayan uçan cisimler konusuna gelirsek... keşke ben de olayı şakaya vuran arkadaşlar kadar rahat olabilseydim diyorum...

    ekleme: gelen sorular üzerine ilave bilgi vermek istedim. haberde bahsi geçen ve 2015'te gerçekleşen karşılaşmanın abd donanması'nın arşivinde daha yüksek çözünürlükte ve renkli bir versiyonu bulunmaktadır. söz konusu görüntüler de yine bir super hornet tarafından alınmıştır. pilotlar ayrıca uçağın aesa radarında (son teknoloji ürünü, sofistike bir radardır) çok daha fazla sayıda nesne gördüklerini de bildirmişlerdir.

  • cehaleti övmek için fırsat kollanan başlık.
    aşıyı vurulanlar olarak "öldük" diyelim de çiftetellisini oynayıp rahatlasın soytarılar. yoksa bitmez bu geyik.

  • gariban dediğin adam eli sikinde bekleyen sapığın teki, hiç adalar vapuruna binmediyseniz bir kere binin de bunlardan yüzlercesinin iğrenç bakışlarına mağruz kalın da sonra yorum yapın.

  • iş iyiliğe gelince yaptığı iyiliği 50 milyon defa gösterirler.
    iş vergi kaçırmaya gelince 50 milyon tane inlik cinlik yaparlar.

  • bazen benim bu... eğer birşey yapmak istiyorsam, bunu yalnız da yapabilmem gerektiğini zaman içinde öğrendim, yoksa hayat hep birşeyler için birilerini bekleyerek geçiyor.

  • hayattaki tek başarısı süslenmek olan bir kezbanın köpeği olmuş kociştir. arkadaki çalışanın "ne yapıyor bunlar amk" bakışı olayın vahametini anlatıyor zaten.

    ha bi de hiç öyle ay avam numarası yapmayın kızlar, böyle adam bulsanız siz de atlarsınız. paralı kocayı görünce feministlik bitiyor tabii.

  • turkiye cumhuriyeti himayesi altinda olan bazi o.clarida bu orgutun yaptigini bizde yapmaliyiz diye kameralar karsisinda demecler veriyor alin size iliman siyasal islam .

  • '' profesyonel fotoğraf makinasi aldim... yanında 3 sokak çocuğu, 9 güvercin, 2 yaşlı teyze ve 3 eli yüzü kırışmış ağzında sigara içen amca verdiler... ''