hesabın var mı? giriş yap

  • daha iyisi yapılana kadar kesinlikle şudur:
    ingilizce alternatif link

    ekleme: (bkz: samsung duyan eller)

    not: link yenilendi. celeron 300a'ya uyarısı için teşekkürler.

    mesajlar üzerine ekleme 2: immortalejecur, sekkahve, ciguli ve fakyoras gibi duygudaş yazarlarımızın yeşillerine teşekkürler. umarım hep birlikte engelleri aşarız.

    beş ay sonra ikinci ekleme: enteresan şekilde samsung'un resmi linki gümlemiş. kendi sitelerinde de bulamadığım için youtube'da paylaşılmış en çok izlenen versiyonunun linkiyle güncelliyorum. resmi paylaşıma dair yeni link gelirse yeşillendirin, ekleyeyim.

    üç yıl sonra ekleme: öteki video da gitmiş. hayırdır inşallah!? yeni iki link ekliyorum o zaman.

  • bir şehit ailesinin yalandan baygınlık geçirdiğini düşünebilenler olduğunu bize göstermiş ailelerdir.

    kendimden örnek vermek istemiyorum, istemem hiç.
    yalnız allah evlat acısıyla terbiye etmesin be hacı.
    sen gel vazgeç bu yalandan bayılma teorinden. ayıp oluyor bak.
    hele bugün yapma şu trollüğü, ne olur?
    olmaz mı?

    zorunlu ekleme: böyle utanç verici bir başlığın ilk entrysi değildi elbette yazdığım. ama ilk entrynin bir şekilde silinmiş olması söylediklerimi geçersiz kılmıyor. öyle.

  • bir mahmut uslu beyanati. ne demek istedigi oldukca acik sanirim. 25 yildir kufur ederim, hic bu kadar klas kufur ettigimi hatirlamiyorum.

  • ortak arkadaşların olduğu durumlarda, "bu dosyaları silmeniz bazı programların çalışmamasına sebep olabilir" şeklinde bir uyarıyla karşılaşılabilir.

  • kendisine saygım iyice artmış olan, büyük oyuncu.

    bu mal topluma karşı böyle bir açıklama yapmak bile büyük bir cesaret örneğidir. ustanın medeni cesaretine hayran olmamak elde değil.

  • yaşanmaz. mhp bir şekilde tav olur akp ile yan yana gelmeye.
    olur da chp birinci parti bile olsa (ki imkansız), rte bu yetkiyi gider ikinci partiye verir. teamül falan siklemez. akp meclisten güvenoyu alamazsa da meclisi fesheder. meydana çıkanları da polise dövdürtür. öldürtür.

    edit: yatırım tavsiyesi değildir. yandaşlar tarafından mahkemelerde sürünüp, hapislerde çürümekle tehdit edildim. ondan bu edit.