hesabın var mı? giriş yap

  • bugünden itibaren takipten çıktım, mesleğime yaptığı saldırı dolayısı ile.

    sahte psikolog azra kohen'in foyasını ortaya çıkaran bir meslektaşımı linç ettirme ve spam yaptırma emri vermiş wp gruplarından. elindeki gücü kullanarak sahtekar arkadaşını korumaya kollamaya çalışıyor. zorbalığın böylesini görmedim.

    zorbalık nedir buradan bakabilirsiniz.

    yasaları çiğneyen, sahtekarlık yapan, sahte unvan kullanan azra kohe'nin, sırf arkadaşı ve sırf kadın diye avukatlığını yapıyor anladığım kadarıyla.

    zaten lgbt mağduriyetlerinde "görmedim-duymadı"oynadığı için hep bir kuşku vardı içimde.

    bir de neden böyle yaptınız diye sorulduğunda cevabı:”size ne canım istedi”
    saf kötülük başka bir şey değil

    bir zorba.

    ekleme: onu eleştiren psikologların ss'ini alıp "bunlar nasıl psikolog" demiş. hukuksuzluğu savunan, sahtekarlık yapan birini savunan bir "avukat" olarak, sen bizim nasıl psikolog olduğumuzu sorgulayacak cürete sahip değilsin.

  • yılllardır benimde kafama takılan ikilem.bir hafta kettle'da bir hafta ocakta kaynatarak ortalama maliyetten içimi ferahlatıyorum.

  • tedavi üzerinden geçen aylar sonra, ilk adımı atma anlamında çok büyük yararını gördüğümü anladım. tabiki sadece bu tedavi ile sağlığınıza kavuşamayacaksınız ancak vücudun süreç içindeki ilaç ve telkin tedavilerine hazır hale getirilmesi için yararlı olabilmekte. tabiki şu an için önerebileceğim insanlar benim gibi ağır manik depresif bir süreci geçiren arkadaşlardır. anestezi uzmanı sizi zaten fazlasıyla yaşayacağınız bu tecrübeden alıkoymakta. hiç bir acı hatırlamıyorum. hatırladığım şeyler sadece odaya girmem ve anestizi aldığım an ve sonra benim için sanki günler sonra yatağımdan uyanıyordum. çok kısa bir süreliğine nerde olduğumu unuttuğumu hatırlıyorum. tabiki bunun dışında bazıları için birkaç ay sürecek o döneme ait hatıraların adeta silinmesi.ancak merak etmeyin yaşadığınız acı tecrübelerden çok fazla kaçamayacaksınız, hepsi geri gelecek ama artık siz eski adam olmayacaksınız.

  • adam kira ücreti karşılığı sevgililik yapacak kadın arıyor ya la ahahaha. sevgi satın almaya çalışmasını geç, olm para karşılığı sevgililik yapanlar 6 aylık geliriyle seni de evini de satın alır zaten. bu nasıl yokluk nasıl bir zavallılık ben anlamıyorum ki.

  • kuşadası nda otururken ve bir bayan arkadaş ile konuşurken babamın attığı
    " sahile yürümeyi öner" mesajı..
    meğersem arkamda oturuyormuş..
    bu mesaj gerçektir. zirve neyinlerde gösterebilirim hala kayıtlı bulunmaktadır..

  • -kitabın başlarında veya ortasında karakterlerden biri bir kabus gördüyse o kabusta görülen olay kitabın sonlarına doğru mutlaka gerçekleşecektir.

    -bir karakter bir daha şiddet kullanmamaya yemin ettiyse mutlaka ilerleyen bölümlerde şiddet kullanmak zorunda kalacaktır.

    -eğer bir yere giderken yolda kaldıysanız ve paranız bittiyse yol kenarına geçip otostop çekin. birazdan bir minibüs dolusu hippi sizi alıp gideceğiniz yere bırakacaktır.

    -çaresiz kalan bir insan her şeyi göze alabilir, her türlü riski alabilir ve her şeyi yapabilir.

    -ne yaparsanız yapın, bir yerlerde mutlaka küçük ya da büyük bir yangın çıkacak.

    -ne olursa olsun eğer hikayede hamile bir karakter varsa en azından çocuğunu doğurana kadar hayatta kalacaktır. kadını hamile bırakan kişi ilk ölenlerden biri olacaktır.

    -bir karakter küçükken çişini tutamıyor diye annesi tarafından azarlandıysa büyüyünce seri katil veya katliamcı olacaktır.

    -köşeye sıkışmış bir karakter en tehlikeli karakterdir.

    -ne kadar iyi plan yaparsan yap plan mutlaka bir yerde sekteye uğrayacaktır.

    -kitabın başında birinin özel bir yeteneğinden bahsedildiyse o yetenek kullanılmadan kitap bitmeyecektir.

    -bazı karakterlerin özel güçleri vardır ve bu güçler o kadar kuvvetlidir ki kişi sahip olduğu gücü kontrol edemez ve güç kontrolden çıkar.

    -kötü karakterlerin kötü olma sebebi %99 çocukken yaşadıkları ağır travmalardır.

    -her zaman iyi taraf kazanmaz. bazen sonunda "kazanan" da kaybetmiştir.

    -öldü zanettiğiniz düşmanınız ölmemiş olabilir. kafasına bir tane daha sıkın.

    -en ihtiyacınız olan eşya en ihtiyacınız olan zamanda kaybolacaktır (murphy kanunu mübarek).

    -psikopat karakterlerin büyük çoğunluğu gençliğinde hayvanlara eziyet etmiştir.