hesabın var mı? giriş yap

  • "kocam çok iyi biridir, onunla bir problemim yok" dediğin adamı 2 yıl aldatmandan problemin kimde olduğunu anladık biz zaten.

    tanım : ruh hastası beyanı.

  • onceleri zor fakat alistikca rahatlikla yapilacak eylem.

    yazarin notu: bunu anlatirken sanki lufer ayikliyormusum gibi anlatacagim. eksiklerim varsa simdiden affola.

    1. baligin kafasini vucudundan ayirin. bunu yemek istemezseniz, kilcik tabagina koyarsiniz. ama bence yiyin. cok lezzetlidir. baligin en sevdigim yerlerinden biri oldugu icin ben genelde en sona sakliyorum kafasini yemeyi. bazen arsizlik edip baskalarinkine de sulanabiliyorum. (birazdan balik kafasi nasil yenir onu da aciklayacagim. okumaya devam edin lutfen.)

    2. baligin govdesinin ust ve alt kisminda minik kilciklar var, govdenin icine dogru saplanan. minik ama yine de temizlenmesi lazim onlarin. bicaginiz yardimiyla o minik kilciklari keser gibi yapip ama kesmeden usttekilerse tabaginizin ustune dogru iterek, alttakilerse alta dogru iterek ayirin govdeden, ve kilcik tabagina atin onlari.

    3. kalan baligi, kilcigin omurgasina parallel sekilde (yani soldan saga olarak) ortadan ikiye kesin.

    4. baligin ust tarafindaki etlerin altina bicaginizi sokun ve hop onu ters yuz edip tabaginizin ust tarafina yerlestirin. aynisi alt tarafi icinde yapin.

    5. o buyuk kilcigi bicaginizla, sol taraftan (yani kafasi olsaydi balikcagizin o tarafindan demeye calisiyorum) altina girerek kolayca kaldirin. kuyrugu da gelecek oyle yapinca. dilerseniz hepsini kilcik tabagina atin. veyahut da sadece kilcigi atin ve kuyrugu (artik burda bicak kullanmaya gerek yok dogal olarak) hatur hutur yiyin. yiyin yani, o da baya guzel oluyor, citir citir.

    6. kilcigin altinda kalanlar zaten filet oldu kendiliginden. (yazarin itirafi: bu altta kalan etlerde bir bolum var, adi nedir bilmiyorum. boyle kalan etin sol alt tarafinda kaliyor. ıste ben onu yemeyi sevmiyorum, baskalarina kakaliyorum hep. o bolumun ayiklanmasini anlatmak isteyen varsa lutfen eklesin sonra bu basliga.)

    balik kafasi nasil yenir eklemesi:

    catali, bicagi bir kenara koyun, direkt parmaklar devrede artik.

    1. once yanaklardan baslayin.

    2. sonra gozleri yiyin. "ay yok ben yiyemem" derseniz, gozleri cikarin, kurutun, oynarsiniz sonra, bilemiyorum. en azindan kucukken oyle yapardim ben.

    3. solungaclar da kuyruk gibi citir citir olacaktir. once emin, sonra citir citir yiyin.

    4. minik dili vardir luferin, hafif kikirdakli, isterseniz onu da yiyin.

    5. sonra alt cenede hafif yaglimsi bir et var onu da emip, siyirabilirsiniz isterseniz. ama baligin minik dislere dikkat, cok keskin degiller fakat yine de caninizi acitabilirler.

    6. gelelim balik kafasinin en en en guzel yerine. beynine!!!! bakin bunu yemeyenin ya akli yoktur, ya da akli yoktur. (annemler boyle diye diye kandirdilar beni kucukken. ama haklilarmis. o yuzden demedi demeyin.) simdi... kafanin yanagini, solungacini, gozunu, cenesini yalayip yuttugunuz icin elinizde kafanin en tepesi kalmis oluyor bir tek. heh iste tam orda, yani elinizde kalan en son parcanin en ustunde, etli bir bolum var, onlari parmaklarinizla ayirip bir guzel yiyin. elinizde artik sadece kemik kaldi saniyorsunuz. ama yaniliyorsunuz. beyin orda. o kemigin en onunde eklenti bir kemik parcasi gibi bir sey var, onu kirin ve buyuk kemikten ayirin, atin. kalan ince uzun kemigin icinde baligin beyni sakli. o kemigin bir ucundan emmeye baslayin ve o yagli top gibi beyni hissedeceksiniz ve bence bayilacaksiniz.

    afiyet olsun!

    buraya kadar okudugunuz icin cok tesekkurler. siz yine de kilciklara dikkat edin. allah korusun kilcik milcik kacarsa bogaziniza ekmek ya da haslanmis patates yiyin. baktiniz hala rahatsizsiniz, bir kulak burun bogazciya gidin. onlar cikartirlar kilcigi.

    pesin edit: balik da catal bicakla mi yenirmis diye soylenen ukala dumbelekleri, size de iki cift lafim var: baligi zipkinla da yakalarim, pullarini ayiklayip, icini de temizlerim. basligi acan efendi gibi bir soru sormus. balik elle de yenir, catal bicakla da. her yerin bir adabi var sonucta. umarim yardimci olabilmisimdir "catal bicakla balik yemek" nasil diye merak eden ve ogrenmek isteyenlere. tekrar afiyet olsun.

  • katilin, tetiği çeken kişi olmadığı saldırı. doktora, eğitimli vatandaşa karşı halkı bu kadar kışkırtanlar asıl sorumlular.

  • işveren: neden aliminyum boru ve kontraplak sektörü? sizi bu sektöre çeken nedir?

    aday: aliminyum kontraplaklar küçüklüğümden beri benim hayatımın anlamıdır çünkü. hayatımı kontraplaklar arasında geçirmek, burada sabahlamak, kontraplaklarla gülmek ağlamak ve bu işi yaparken ölmek istiyorum !!

    işveren: (!! vay be.... ! ?? ! )
    (bkz: kontraplak)

  • --- spoiler ---

    yarı atletli, yarı bütün müstehcen organları ortada...

    --- spoiler ---

    bu nasıl tanımlama olm hanginiz dal daşşak geziyor lan amfide?

    yarım atlet nasıl oluyor, böyle göbeği açık bırakan cins mi?

  • sahilden istinye yönüne giderken kahvaltı mekanlarına gelmeden hemen solunuzda kalan ispark tabelalı ama aslında mafyanın elinde olan rezil otopark.

    başımdan geçeni kısaca özet geçiyorum.

    dün kale cafe'ye kahvaltı için sahil yolundan gidiyordum. aslında her zaman daha kahvaltı mekanlarına gelmeden hemen sağda denize doğru kalan ispark'lara bırakırdım hep. orası henüz mafyanın elinde olmadığı için sıkıntı yaşamıyordum. dün ise buralarda yer olmadığı için mecburen denizin karşı tarafında kalan çok hafif rampalı ispark tabelalı yeri bilirsiniz ya oraya girmek istedim. ispark üniforması olmayan mafya tipli iki üç tane eleman vardı. olayı anladım ama yine de bi sorayım dedim.

    + burası ispark değil mi?
    - gel abi 15 lira.
    + ispark 15 lira mı yani?
    - ispark'ın yerleri dolu abi. gel biz sana yer ayarlarız.
    + istanbul'un yerlisiyiz birader, eyvallah.

    diyerek park etmeden devam ettim. sonra mecburen tekrar bebek yönüne doğru biraz gidip arnavutköy'den geri yine aynı kahvaltıcılar istikametine döndüm. denize doğru kalan ispark'lardan belki biri çıkmıştır da ben girerim ümidiyle giderken şansıma gerçekten de birisi parktan çıktı ve hemen arabayı bıraktım. bu sırada oradaki üniformalı ispark görevlisine olayın aslını sordum.

    + kardeşim, şu karşıda da sizin ispark tabelası var ama içeride ispark falan yok. bu nasıl iş?
    - ya abi o olayı hiç sorma. oraya ispark tabelasını koydurdular ki insanlar ispark sanıp arabalarını ve anahtarlarını güvenerek bıraksınlar. aslında ispark yok orada.
    + o nasıl oluyor ya? ciddi misin sen? böyle saçmalık mı olur.
    - abi valla öyle. oraya bi ara ispark görevlisi de koydular göstermelik ama arabaları yine mekanların valeleri park ediyor. ispark görevlisine para aldırmıyorlar. kendileri kendi ceplerine atıyorlar parayı.
    + yav kardeşim istanbul'un göbeğinde kimse görmüyor mu bunu? bir allahın kulu bir şey diyemiyor mu bu mafyalara?
    - abi zaten mekanların sahipleri büyük adamlar. bi tanesi hatta işi direkt yukarıdan bağlamış. polisler bile bir şey diyemiyor.

    düşün ki koca devlet kendine ait bir kurumun mafyalar tarafından işgal edilmesine ses çıkaramıyor ya da oradaki isparkı işletme sahiplerine ya da otopark mafyasına peşkeş çekiyor. sonra da bizden devlete güvenmemizi istiyorlar.

    buyur?

  • bir arena polis baskını:

    polis fuhuş yapıldıgı iddia edilen bir eve baskın yapıyor. ev travesti kardeşlerimizle dolu. ince bir ses duyuluyor:

    -sevcan kalk polis!

    sevcandan ses yok

    -sevcan uyan polis baskını!

    sevcandan yine ses yok

    -ahmet abi kalk uyan polis geldi

    ahmet abi bir kalkıyor ki o ne kalkış rööah noluyo lan diye. işte bunun videosunu bir türlü bulamadık. gören beri gelsin.

  • bu yaza kadar bilmem kaç yıllık hayalimdi, bu yaz ilk defa gittiğim festival oldu.
    gittik geldik, "yediğin içtiğin senin olsun, neler gördün anlat" diyenlere anlatmaya çalıştık. sağa sola yazdım ama izlediklerimi bir parça da paylaşmış olayım dedim. işbu videolar bunların belgesidir. ilk başta "izlediğim her grubu 30'ar saniye çekeyim, onları birleştiririm" diyordum, sonra olmadı, olayı başka bir şeye çevirdim. 24 dakikalık, iki parçalık bir iş oldu. sözlüğe not düşmek olsun.

    my glastonbury
    1. bölüm http://www.youtube.com/watch?v=tzrfwqjnl2y
    2. bölüm http://www.youtube.com/watch?v=81fpx9tulsc