hesabın var mı? giriş yap

  • çok iyi. komedinin dozunu çok farklı ölçeklerde vermişler. bir kere bütün dizi boyunca süren bir komedi durumu hakim. netflix tür olarak 'goofy' diye tanımlamış, dizi boyu süregiden hafif ahmakça matraklığın tam karşılığı. buna ek kahkaha patlattıracak birçok anlık durum var. çiğ olmayan komedi sevenlere şiddetle tavsiye ederim.

  • her bir halttan kaçış gezegenim. büyülü dünyam.

    13 yaşımda, hayatıma ilk girdiğinde beni nasıl etkilediyse ve nasıl sevdiysem şuan 27 yaşımda beni yine aynı şekilde etkiliyor harry potter’ın dünyasının içindeki herşey. büyüler, süpürgeler, iksirler, sihirli yaratıklar ve pek tabii hogwarts'ın içinde kaybolmayı çok seviyorum. ne zaman kaçmak istediğim bi konu olsa kitaplardan birini elime alır gömülürüm. bayılıyorum.

  • gerizekalılara gereksiz gelebilir. türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu iddiasında bulunan bir camianın resmi yayın organından beklenen tepkidir.

    helal olsun diyorum. bu dönemde, bu baskıda resmi olarak bu tepkiyi verebilmek yürek ister.

  • onu şikayet edeceğin kişi müşteri değil işverenindir genco. ağır işler için extra ödeme talep edebilirsiniz. müşterinin ne suçu var amk mal mısın?

  • benim böyle bir tanıdık polis vardı. 400 puan kazanmıştı ama en sonundaki boss travesti'yle mücadelesinde yenilince, puanları silindi ve en başa döndü. save etmemiş...

  • sektör: askerlik
    pozisyon: eğitim çavuşu (kısa dönem)
    ücret: 21 tl (aylık net ~ 2010)
    artıları: altınızda onbaşı ve erler var egonuzu tatmin edebilirsiniz.
    eksileri: üzerinizde milyon tane komutan var egolarını tatmin edebiliyorlar.

  • son zamanlarda çok sık karşılaştığım bir durum. türkler'den sonra ruslar, polonyalılar, almanlar ve ukraynalılar gelir. bunun sebebi de bu ülkedeki oyuncuların zerre ingilizce bilmeden oyuna girip, toxic davranışlarda bulunmaları ve hilenin dibine vurmalarıdır. almanlar ingilizce biliyor ama onlar da çok fazla hileye başvuruyor.

    bu online oyunların en önemlisi olan (bence) ve takımın (dolayısıyla topluluğun) en çok önem arz ettiği oyun csgo, son zamanlarda iyice sapıttı. eskiden de bir hile sorunu vardı ama oyun ücretsiz erişilebilir olduktan sonra delilik seviyesine ulaştı bu sorun. maçıma gelen hilecilerin çok büyük bir kısmı türk. karşıya bir takım geliyor, 5 kişi türk hepsi de hile. rankım da düşük değil lem seviyesinde 5 kişi prime olarak giriyoruz. demoyu izliyorum adam yere baka baka gidiyor. lem seviyesinde adam yere bakar mı? bunlar bir de legit olanları. legit olmayanlar direkt spinbot açıyor döne döne vuruyor. legit oynamaya çalışanlar da chat'ten bizim takımın sinirini bozmaya çalışıyor. hayır, ulan hile olduğunu anlamasak neyse de karşısındaki adamı da kendi gibi silver sanıyor salaklar. (silver'lara bir şey demiyorum, tecrübeyi kastediyorum.)

    hile kısmı dışında çok uyumsuz bir milletiz. bazen yan lobilerden türkler'le giriyorum. adam kendi takım arkadaşına demediğini bırakmıyor, karşı takıma da demediğini bırakmıyor, oyunun içine edip gidiyor. sırf oyun bozmak için oyuna giriyorlar sanki.

    velhasıl kelam online oyunlarda durum böyle. bu aptallar bizim adımızı kirletiyorlar, bu sebeple oyunda türk'üm dediğin an "muted" diyor adam. yapacak bir şey yok. ülkenin çoğunluğu seviyeyi gösteriyor zaten. bu yüzden steam hesabımda hem ülke görünmüyor hem de "nerelisin?" diye sorarlarsa troll cevaplarla geçiştiriyorum. üzücü bir durum.

  • hem de hanım sivastan mı dedi o?

    tırnağınız taşa değmesin; ne güzel insanlarsınız siz öyle.

    o değil de 5 çocuk mu dedi o?

    mutlu bi adamla evlenen türk kızı. herkese böyle mutluluklar dilerim. ne güzel lan.