hesabın var mı? giriş yap

  • "polis hakikaten cahil ya. sen mayıs sonu adana gibi yerde millete su sıkarsan o insanlar dağılır mı lan hiç."

    adam haklı beyler.

  • ay yazık show must go on dermiş, çok profesyonelmiş!

    evet profesyonelsiniz, bu ülkenin anasını bellemek için!

    sen şimdi ağlarsın da o program da!

    olacaklar belli, acun'un çizgisi belli zaten. bir yarışmacı duygusal bir parça söyler, ebru başlar ağlamaya! diğer juriler elinden tutar filan, duygusal bir ortam! insanlara görüyorsunuz üzücü bir durum bu adamı serbest bırakmak lazım, yazık mesajı verilir!

    serbest bırakalım da kulak arkamızı da aradan çıkarsınlar değil mi lan yavşaklar, hırsızlar!

    tanım: yapmacıklık yapmak için alınacak karardır.

  • bugün aşımı yaptırdım. aşı yerinde hafif ağrı dışında bir şey yaşamadım. ağrı da 2-3 saate geçti. çalışma arkadaşlarımdan baş ağrım oldu diyen oldu. başka da yan etki görülen olmadı. hastanemde sağlık çalışanlarının çoğu aşıyı oldu. doktorlardan covid geçirmeyenlerin hepsi yaptırdı(son 6 ayda geçirenlere yapılmıyor). güvenlik ve temizlik personelinde oranın biraz daha az olduğunu gözlemledim. ben yaptırmam çin aşısını bıdı bıdı diyenler de olanları görünce bana da var mı ya diye dolanıp yaptırmaya karar verdi.

  • olm ben arap severim, ticaret yapıyorum araplarla.

    ama adamlar direkt ülkeyi arap kültürüne uygun hale getirdiler. ferrari vermek ne lan polise ? ve gördüğüm kadarı ile bunların hepsi taksim sultanahmet gibi turistik bölgelerde. benim için konu polis hızlı gitmiş yavaş gitmiş değil.

    hayır amaç nedir ? hava atmak mı ? ülkemiz refah demek mi ? zenginiz mi diyorsunuz ? e değiliz arkadaş bunu da biliyoruz.

    o arabaları satsan 100 tane çocuk okutur adam akıllı vatana millete faydalı hale getirirsin.

    ama tercihe bak amk. araplara hava atmayı prestij sanıyoruz.