hesabın var mı? giriş yap

  • sene sanırım 2004. 19 mayıs çalışmaları için bizim okul nöbetçi. müdür ve başta beden eğitimi hocamız olmak üzere bütün hocalarımız durumu gurur meselesi haline getirmiş. 'bu 19 mayıs'ta farkımızı ortaya koyacağız, bütün ili kendimize hayran bırakacağız' nidalarıyla 1,5 ay önceden dersler askıya alındı her allahın günü stattayız. aksi gibi o sene hava leş gibi. ayılanlar bayılanlar... müdür kararlı ama stadın yanında ambulans bekletiyor yine de vazgeçmiyor. artık millet başının çaresine bakmaya başladı stattan kaçıp kaçıp okula sığınıyor.
    müdür yine şahane cuma konuşmalarından birini yaparken;
    'arkadaşlar sizi gerçekten anlamıyorum. önce okulda tutmaya çalışıyorduk dışarı kaçıyordunuz. şimdi dışarda tutmaya çalışıyoruz okula kaçıyorsunuz. hayır okula niye kaçıyorsunuz lan madem stattan kurtuldun başka yere gitsene okula kaçan öğrenci mi olur ?'

  • bir türlü kıvamını tutturamadığım tatlıdır.

    sanırım benim cihazlarda bir sorun var aq

  • ilk olarak 90'lı yılların son dönemlerinde abd'de ortaya çıkan bir akımdır. en önemli özelliği 'kelliğe %100 kesin çözüm' sunmasıdır. çünkü gerçek insan saçından oluşan bu protez kel olan bölgedeki mevcut ve az miktardaki saçların kesilmesi sonucunda medikal yapıştırıcılar ile yapıştırmak suretiyle uygulandığından; kişi protez saç merkezine kel gelip saçlı şekilde çıkar. önceleri temas yüzeyi, yani alt yapısı yeterince hava almayan bir teknoloji ile pazara çıkmıştır lakin sonrasında alt yapı sistemleri çok değişmiş ve son teknoloji olarak nihai halini almıştır. neohair protez saç sistemi denilen bu teknolojide nano-teknolojik protez alt yapısı hava ve su geçirebilmektedir. böylelikle protez altında kalan saç derisi hava almakta, herhangi bir sağlık sorunua mahal vermemektedir. yine bu nano-teknolojik alt yapısı sayesinde islami hassasiyetleri olan kişiler de rahatça kullanabilmektedirler. ülkemizde bir çok ünlü (kemal doğulu, murat boz, tarkan, mustafa ceceli, oğuzhan koç, bülent serttaş, stelyo pipis vs.) bu son teknoloji protez saç sistemini kullanmaktadır. gerçek insan saçından kişiye özel olarak üretilmesi ve uzman uygulayıcılar ile kişinin kafa yapısına göre uygulanması sonucunda kişinin gerçek saçından ayırt edilemez. bu niteliğiyle de saç ekiminin pabucunu çoktan dama atmıştır. ülkemizde saç ekimi kadar bilinmemesi sebebiyle henüz yeni yeni kullanım alanına sahip olmaktadır. ancak kullanan kişilerin hayatlarında ciddi değişikliklere vesile olması nedeniyle hayran kitlesi gitgide artmaktadır. ayda 1 kez bakımı vardır. bu da kişinin berbere gitmek yerine protez saç merkezine gitmesi şeklinde uygulanabilir. el maharetlerine güvenen kişiler aylık bakımlarını kendileri de yapabilirler

  • gelin evi.. bu cümleden sonra söylenecek başka bir şey yok. çünkü evlilik, kadının ev eşyalarını kendi zevkine göre alma sürecinde erkeğin maddi desteğini alma amacıyla kurulmuş kurumdur*.
    şu cümle türk erkeğine yabancı gelmez; bi yemek odası beğendim onu almak istiyorum evlendiğimizde. al canım al.

  • bakkaldan aldığımız magnum bademli dondurmanın yarısı yoktu.parmak buz gibi azıcık bir dondurma ve gramajıda yarısı üstelik.tanesine 12 tl verdiğim dondurmanın yarısı nerede sizce?benim 6 tl parama ne olacak? ya da magnum bana dondurmanın kalan yarısını gönderecek mi? görselleri ekliyorum.
    görsel
    görsel
    görsel

  • mayonez için hakem heyetine gitmek mi daha saçma , yemek sepetinin bu konuyu ciddiye alıp karşı dava açması mı daha saçma karar veremedim.!

    yarın birgün ayran yanına pipet gelmedi diye de pideciyi ağır ceza mahkemesinde yargılatmaz inşallah bunlar.