hesabın var mı? giriş yap

  • 1.1 milyar dolar ile hyundai bunu yapabilen robotlar üreten şirketin %80 hissesini satın almıştı. ankaradaki dinozorlu ankapark saçmalığına harcanan para ise 750 milyon dolar. söyleyeceklerim bu kadar.

    edit: bazı imla hataları ve para miktarları düzeltildi.

  • yaygın kanının aksine vardır böyle bir durum..

    şu şekilde gelişir:

    dekoltesi görünen bir bayan görüldüğünde, "hanfendi ayakkabınızın bağı çözülmüş", veya, "hanfendi yere para düşürmüşsünüz" şeklinde uyarılır.

    dekoltesi görünen kız ister istemez öne eğilecektir.

    siz ne sanmıştınızki?

  • bir erzurumlu olarak daha beter olmalarını en içten dileklerimle belirtir emeği geçen herkesi tebrik ederim.

  • ikinci toplantısına katıldığım kuruluş. evet seromonileri gariptir. herkes söz alarak konuşur ve 1 dakika önce konuşmuş da olsa adım x ben alkoliğim diye başlar söze. diğerleri de merhaba x derler.
    söz bitince herkes teşekkürler x derler.
    toplantı biter herkes masaları toplar 3-5 para bırakır. ben 3 tl bıraktım. bir de el ele tutuşup huzur duası edilir.
    toplantıyı yöneten ateist birisiydi, istersen çakmağa tap diyordu. tek mevzu diğerlerinin ayık kalmasına yardımcı olmak.
    12 yıldır ayık bir alkolikti.
    ister tarikat desinler umurumda değil, bıraktırıyorsa bu mereti tamamdır. bunu ancak bir alkolik ya da bir alkolik yakını anlar.
    kurtulması için 1 trilyon ver deseler ama kesin kurtulacak, gider o parayı bulur. alkolizm lanet bir şeydir. ben de bir alkoliğim oradan biliyorum, yaşadıklarıma kimse inanamaz.
    orada emekli memur bir amca vardı simsiyah haldeydim dedi, toplantıyı yöneten 12 yıllık ayık taksimde şarap parası dileniyordum dedi.
    genç bir kız tekrar başlamaktan korkuyorum dedi. ama tek bir ortak noktaları var ya ayıklar ya da ayık kalmak istiyorlar.

    ileride işin içinde bir bit yeniği görürsem onu da söylerim.

  • yıllar önce alkol almayı bırakmış bir kişi olarak söyleyeyim kesinlikle sigaradır. ikinci sıraya düğün yazarım. düğünler de alkolsüz çekilmiyor.

  • okuldan cikarken iyi geceler diledigimde guvenlige, alis-veris'in ardindan tesekkur ettigim kasiyere, minibusten inerken iyi gunler diledigim sofore suratima sadece bon bon baktiklarinda soylemek istedigim soz.

  • bence ilgili yasa şu şekilde değiştirilmeli;

    "reis-i cumhur adaylarından sayın recep tayyip erdoğan beyefendi hazretleri, ilk turda ne kadar oy alırsa, alınan o oy miktarı seçilmek için yeterlidir.
    diğer adaylardan biri sayın recep tayyip erdoğan beyefendi hazretlerinden daha fazla oy almış ise, seçim iptal edilir.
    akabinde yapılacak seçimlerde 2. maddenin tekrarı halinde, seçimler sayın recep tayyip erdoğan beyefendi hazretlerinin belirleyeceği bir tarihe kadar ertelenir.
    bu sürede cumhurbaşkanlığını vekaleten kendisi yürütür."

  • (bkz: world of warcraft)

    hadi hadi kıvırmayın.

    liseyi zorla bitirip zorla bir üniye girdiniz. 8 sene üniversiteyi uzattınız. hatun matun hak getire. raid aralarında 31 çektiniz.

    ama ingilizceniz gelişti demi haytalar.