hesabın var mı? giriş yap

  • yine türk haberciliğinin içler acısı halini görüyoruz. görüntü yönetmeninin ölümüne sebep olan silahın ne olduğunu öğrenmeden direkt vermişler haberi.

    normal bir kuru sıkı tabancanın vereceği en büyük zarar, ateşlendiği anda çok yakınsanız namlusundan çıkan barut ateşi sebebiyle cildinizde yanıklar oluşturmasıdır. namlu göz hizasındaysa kör de edebilir. bunun dışında bir kuru sıkıyla birine verebileceğiniz en büyük zarar, kuru sıkı tabancanın kabzasıyla kişinin kafasına vurmaktır. tornada ucu açılmış kuru sıkılar vardır. bunlar ucu bilyeli mermi atarlar. fakat bireysel silahlanmanın serbest olduğu, affedersin sikini sallasan bir tabancaya değen abd gibi bir ülkede böyle atraksiyonlara girecek insanlar olduğunu sanmıyorum. eminim abd'liler böyle bir şeye hiç ihtiyaç duymadıkları için böyle bir işlem olduğunu bile bilmiyorlardır.

    olayın aslı büyük ihtimalle şudur. filmde her şey gerçekçi görünsün diye replika değil içi boş gerçek silahlar kullanılıyordur. bir şekilde yanlışlıkla veya bilerek birileri içinde mermi bırakmıştır.

  • kafası çalışan insandır.
    amk memleketinde hala ama ihtiyaçdan dileniyorlar yok sistem yok çaresizlik diye inanıp bunlara para veren salaklar var. sanıyor ki adamın/ kadının çok acil paraya ihtiyacı var çok kötü durumda o yüzden dileniyor. lan gerizekalı adam dileniyor çünkü bu işi meslek edinmiş. adam bu işi meslek edinmiş çünkü çalışmak adama zor geliyor. haftada 50 saat eşek gibi çalışıp 1000 tl kazanmaktansa salakların kendi ayaklarıyla yanına gelip para vermelerini bekleyerek daha fazla kazanıyolar

  • başrollerinde dünyaca ünlü hapkido ustası hwang in shik'in de oynadığı ve jackie chan'in hem yönetmenlik hem de oyunculuk deneyimini tattığı ilk filmler arasında bulunan hong kong yapımı dövüş sanatları klasiği.

  • insanın başka insanlar karşısında değer kaybetmesi, insanın aldatılması...

    - keramettin; bertunç senden daha değerli, çünkü onun arabası porş...
    - benim de mangal gibi yüreğim war ama.
    - bertunç'la canımız barbekü istediinde geliriz.. ahah.. salak şe.

    burda keramettin devalüe olmuştur.

  • turkcell henüz reklamlarında kullanmadığına göre yeterince bıkılmamış demek ki.

  • bence mevzuat direkt şöyle olsun da kurtulalım. böyle adım adım olması biraz baydı:

    - eğer rte en fazla oyu alırsa cumhurbaşkanı seçilir.
    - eğer bir aday rte'den daha fazla oy alırsa seçim rte en fazla oyu alana kadar tekrarlanır.

  • 50-60 tl için fotoğraf çekecek zamanı yok ama internete ilan koymaya, bir sürü mesaj yazmaya zamanı var. o ilanı oraya koyduysan ölçüsünü vs yazacaksın. çanta satıyorsun ölçüsünü bilmeden olur mu?