hesabın var mı? giriş yap

  • geçenlerde gittigim mekan 3500 liraya dana aldim.

    dedim nusret'çim etimi kendim getirdim. bana bu danayı hemen kes pişir.

    adeta etin envai çeşidine doyduk, dananın taşaklarını ise nusret bize özel hazırlattı taşak sushi yapmış, sonuçta 3500 tllik hayvan.

    edit: 3500 liralık hesabıyla artizlenen bir yazar vardı bundan 4-5 entry üstte.. onunla billur geçiyorduk ki, uçuvermiş o yazı.

    edit2: ilk debe'ye giren entrymin nusr-et'le ilgili olması da komik olmuş...

  • gecenin şu ana kadar en kârlısı sağdaki 3. adam. bütün gece telefonda candy crush oynadı, az soru sordu az laf yedi, çay çorba içiyor beleş. valla kârlı adam.

  • 40 yıllık kedi izleyicisiyim, 1 milyon kedi videosu izlemişimdir bunun kadar ilgincini görmedim ahahasdohaskld

  • resmen kendisinde huzuru bulduğum kanal. hayatımın en mutsuz dönemini yaşadığım şu günlerde mecburiyetten yapmak zorunda olduğum işleri yaparken açıyorum bi kenara bergen-oslo tren yolculuğunu mesela sıkıldıkça pencereden bakar gibi yola bakıyorum. sonra arada açıyorum arkaya da güzel bi müzikle beraber bi sigara yakıyorum oh mis. sanırsın şu anki hayatımdan çıkıp gitmişim yolu seyrediyorum norveç'te. sinir stres dağılıyor valla. he tabi bunu 7-8 saat izleyemedim hiç ama yapmam gereken bir sürü iş varken açıp boş boş bilgisayara bakmayı tercih edecek kadar sevmediğimi anladım yaptığım şeyi. yazarken farkettim hem huzur veriyor hem aydınlanma yaşatıyor hiç çaktırmasa da çok faydalı bi kanalmış lan bu. iskandinav yaptıysa bi bildiği vardır tabi.

  • ohoo bu paylaşım az bile.

    size şimdi gün içinde paylaşılan 2 adet kareyi anlatmak istiyorum. lan aslında şeytan diyor direkt koy resmi buraya da hadi neyse. bu kız mafya bozuntusu süper zengin biriyle evli onu da not olarak vereyim.

    paylaşım 1: kızımızın son model bmw'sinin içini kırmızı gül yapraklarına boğmuş beyimiz, 4-5 farklı poz çekilmiş ve ortaya karışık bi kolaj yapılmış. bu paylaşım öğle saatlerinde.

    paylaşım 2: akşam saatlerinde de asıl görüntü geliyor. küvet doldurulmuş, etrafında mumlar loş bir ortam. suyun üstü gül yapraklarıyla dolu. bu paylaşımın en deli noktası da fotoğrafa yapılan yorum "arabayı anladık da banyoda ne işiniz var". lan ne işi olacak, kıza kese atacak hali yok ya.