hesabın var mı? giriş yap

  • tabii ki gündem değiştirmektir.

    ama aslında bir taşla 3 5 kuş birden de vurmaktadır.

    - haziranda vizesiz avrupa.
    - turizm krizi
    - partili cumhurbaşkanı
    - ypg'nin koridor oluşturması
    - işlizliğin yine iki basamaklı hanelere yükselmesi

    edits:

    + diploma
    + reza zarrab
    + yargıtay üyeleri atama hakkı

    ...gibi konular bir süreliğine konuşulmayacak. bu sırada bizler bu işin içinde bir iş var diye düşünürken adam gidip harbiden oraya o ucubeyi dikecek.

    ps: ya adamın agenda'sı o kadar geniş ki hangi birini aklımda tutacağımı şaşırdım resmen. o bakımdan kışla mışla hikaye. simultane bir gezi daha olursa bunun sebebi kışla olmaz merak etmeyin.

  • valla partim bana bu kadar gerizekalı muamelesi yapsa bırak oy vermeyi önlerinden geçmem bir daha..

  • edit: youtube linki gebermiş.
    trt linki
    inanılmaz diyorum çünkü bugünlerde böylesine kaliteli bir sohbeti televizyonlarımızda görmemiz mümkün değil gibi. mevcut siyasetçilerin kalitesi de ortada.
    sohbet mfö'nün bülent ecevit şiirine yaptığı bestenin ardından başlıyor. ecevit, geçmiş dönemde şiirine gelen tepkilerden yola çıkarak çağdaşlaşma, tasavvuf, kültür şoku gibi konularda döktürüyor.
    link

  • insan-doğa ilişkisini ruhun derinliklerine yerleşerek sorgulatan bir modern zaman başyapıtı. betonlaşan dünyada doğaya ve gökyüzüne ulaşmaya çalışan insanoğlunun çaresizliğini imgeleyen bir şaheser. ayrıca, bu müstesna eser sürrealist dışavurumcu yaklaşımla ruhani inançlara bariz göndermeler yaparken, led zeppelin'in stairway to heaven'ınına da selamı çakmaktadır.

    m.s. 2000'li yıllardan kalma bu eserin sahibi bilinmediğinden, bu esere yakışır bir şekilde "trabzon bilemedin rize'deki sürrealist merdiven' adı verilmiştir.

    http://origin.komedi.com/…alist-merdiven_o_2766.jpg

    edit: link

  • yeni trend makyajın bir sonucudur.

    ama o çekik göz görüntüsünü vermek isteyenleri üzmüştür. çıkarın kağıt kalemleri, size işin püf noktasını veriyorum; kontür paletinizdeki teninizden bir kaç ton koyu kapatıcıyla gözlerinizin tam birleştiği noktadan elmacık kemiğinize paralel çok uzun olmayan(eyeliner ucu kadar düşünebilirsiniz) ince bir çizgi çekin, çok fazla abartmadan bir iki hamleyle dağıtın. bunu ten renginizden bir iki ton koyu farınızla da yapabilirsiniz. istediğiniz bir renkle göz kapağınızın katlanma* bölgesini de renklendirin. eyeliner çekmeden çekik gözlü görünmenin sırrı budur.

    gözünüzün içine de ten rengi kalem çekerseniz, hem olduğundan daha iri hem de daha çekik gözlerinizle, "üff yapma makyaj falan sen doğal halinle çok daha güzelsin!" diyen sevgililerinize kirpiklerinizi kırpıştırarak "don't speak as loud as my heart" dersiniz. sonra da bi öpücük atarsınız, pamuk gibi olurlar. hep çemkirmeyin adamlara, car car car cevap verip daraltmayın birbirinizi! azcık yumuşak azcık sert, hadi bakiyim tontişlerim, hepinizi öpüyorum.

  • gittik, botları verdiler.
    tabanı sert geldi.
    ayağım acıdı.
    sivilde giydiğim ayakkabının içindeki ortopedik tabanı bota koydum.
    rahatladım.
    ertesi gün botun içini gören arkadaş "seninki niye böyle?" diye sordu.
    "dayım ankara'da general, sağolsun ayarlamış" dedim.
    bunun üzerine arkadaş botumu alıp "şu adaletsizliğe bakın, rezillik, biz hayvan mıyız, dilekçe yazalım..." gibi sitem dolu sözlerle bütün koğuşlara göstermişti.
    ilginç günlerdi tabi.

  • - bu kezbanı nikahına almak suretiyle kendini feda edip bizleri kurtaran kardeşimizin aziz hatırası adına hepinizi bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum. her zaman saygıyla anılacaksın kociş.

  • cildimizin kendini aşırı sürtünme, tahriş edici maddeler, yanıklar gibi zararlı dış etmenlerden koruma yöntemidir. serum adı verilen berrak sıvı, epidermis (derinin dış tabakası) ile dermis (derinin alt tabakası) altında toplanır, alt cilt yapılarının daha fazla hasar görmesini önler ve iyileşmeye katkı sağlar.

    su toplayan yeri bızıklayıp oluşan kabarcığı patlatmak gerginliği alıp, acıyı azaltacağı için çoğumuza çekici gelmektedir ancak kendi kendine iyileşmesini beklemek daha akıllıcadır. su toplayan yeri hava alacak şekilde tutmak, bu mümkün değil ise (ayakkabı giymek zorundaysanız mesela) gazlı bez ile sarıp, daha fazla zarar görmeyeceği şekilde muhafaza etmek iyileşmesine katkıda bulunur.