hesabın var mı? giriş yap

  • bisiklete binmenin birinci kuralıdır.

    kask takmamanın zararlarını girilen komikli entrylerden görebilirsiniz.

  • taktik şarjör değiştirme manevralarını kolaylaştırmak ve cam glare ihtimalini azaltmak dahil olmak üzere, birçok farklı sebebi vardır. blackscoutsurvival adlı youtube kanalı, konuyu detaylıca açıklayan bir video yayınlamış bulunuyor. orta seviyede ingilizce sahibi bir şahsın anlamakta güçlük çekmeyeceği bu videoyu sizlerle de paylaşmak isterim. iyi seyirler!

    ilgili video: https://youtu.be/akfs6fs_zjg

  • dedem marangozmuş ve gerçekten çok fakirlermiş. babam üniversite sınavını kazandığı halde çalışmak zorunda kaldığı için üniversiteye gidememiş.

    babam küçükken eve doğru düzgün et bile alamazlarmış. dedem de nur içinde yatsın yemeğe çok düşkün biriymiş. geceleyin kalkar kimseden habersiz mutfakta hamur açar onu bir güzel pişirir, babannem görmesin diye etrafı temizleyip yatarmış. dedemin de en çok istediği dışarıda köfte ekmek yemekmiş.

    babam işe başladıktan sonra ilk maaşıyla dedeme köfte ekmek ısmarlamış. ışte bu babamın şimdiye kadar ki adam 60 yaşına geldi, yaşadığı en büyük mutluluk olmuş. sonra dedem gut hastalığından vefat etti, mekanı cennet olur inşallah

  • komplesine cephe almış değilim ama sikini, taşağını da yedirdilerse o zaman harbiden çok sinirlenicem.