hesabın var mı? giriş yap

  • gercek maliyeti 76 milyon lira, aradaki 800 milyonu sen ben cengiz insaat aramizda kirisiriz. ooooh ooooooh. paramiz teroristlere gitmiyor, milletin evladina gidiyor!! kutuphaneyi de partili aydinlarimizin (!) kitaplariyla doldururuz, memurlari da partililerden seceriz oooooooh. bu ekonomik krizde iyi geldi, kitap bile okumayalim istiyorsunuz, hepiniz vatan haini teroristsiniz.

  • -neden evlenmiyorsun?
    -sevdiğim adam benimle evlenmek istemiyor, böyle takılalım diyor.

    bunun üzerine cevap tanımam. anında herkes susar. konu kapanır.

  • hesabını ve numarasını uygulamadan kaldırmak isteyenler için büyük hizmet!

    1. adım : uygulama içerisinde yer alan ayarlar sekmesine girin.

    2. adım : getcontact hakkında sekmesine giriş yapın.

    3. adım : hesap ayarları sekmesine giriş yapın.

    4. adım : hesabı sil seçeneğini seçin.

    (bkz: bitmedi !!!)

    bu işlemlerin ardından getcontact hesabınızı silmiş oluyorsunuz. ancak numaranız hala sistemde yer almaya devam ediyor. numaranızı getcontact rehberden silme içinse unlist özelliğini kullanıyoruz.

    1.adım: getcontact unlist sayfasını buraya tıklayarak açın.

    2. adım: açılan sayfada ilgili boşluğa numaranızı yazın.

    3. adım: unlist butonuna basarak işlemi tamamlayın.

    bu sayede numaranızı getcontact rehberden silme işleminizi kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. getcontact numara silme işlemi bu adımları uyguladıktan sonraki 24 saat içerisinde tamamlanacak.

  • 17 yaşını geride bırakalı çok sene oldu.. ve artık bir büyüğün olarak beni dinlemeni istiyorum.. zira şuan yaşadığım durumların sorumlusu sensin.. öncelikle sırf 4 senelik diye ne idüğü belirsiz bir bölüm yazıp okumayı aklından çıkart.. hayatımın aşkı dediğin "necla" adlı kıza hiç bulaşma, (şimdilerde evli ve çocuklu bir hayat sürmekte).. saçları bi hevesle uzatıyorsun ya, yapma.. kelliğin yakıştığı erkeklerden değilsin.. hani en yakın arkadaşın oğuz'un, "hacıt,karavanla tatile çıkalım mı?" sorusuna sakın; 'süpermiş lan.' diyerek sazan gibi atlama.. eğer sırtındaki koca ameliyat izi olmasını istemiyorsan.. serdar ortaç hala müzik piyasasında buna hazırlıklı ol.. iddia oynarken barcelonaya sürekli handikap ver.. ama en önemlisi, pınar diye bir kızla tanışacaksın ama onu çok üzeceksin, ters laflar söyleyeceksin.. bunu sakın ama sakın yapma.. o seni sen ne yaparsan yap sevecek olan tek insan..

    -seni seven, senden büyük sen-

  • hücum yeleğinin ön ceplerinde bulunan iki el bombasıyla beraber, muhtelif dağ zirveleri. insan gençken ne kadar cesur oluyormuş.
    (bkz: komando)

  • 2002 de kiraladığım evin sayacıyla (bkz: röntgen filmi)oynanmıştı.daha yeni evliyim. haberimiz yok 30 40 neyse ödüyoruz. yılbaşı akşamı hatunla alışveriş yaptık, eve geldik. kesilmiş, bir baktık sayaç yok. neyse, ispat falan edemedik 80 gün hapis (ertelendi),geriye dönük ödeme 2000 tl. civarı girdi. yani batıda efe olanlar, doğuda kuzu amk. gücünüz dürüst adama yetiyor.