hesabın var mı? giriş yap

  • gerçekdışı, saçma. ölüm sonrası yazmam genelde ama ömrünü insanlar pisi pisine ölmesin diye bilinçlendirmeye adamış bir motosiklet emekçisinin böyle can vermesi adil değil.

    seveni sevmeyeni vardır. apaçilikleri de vardı yer yer ama artısı eksisiyle motosiklet dünyasında yeri olan farklı bir insandı.

  • kariyer ilerleyişi okullarda okutulmalı bir imaj çalışması nasıl yapılmaz diye.

    kulaklarından fışkıran ukalalığı ve antipatikliğini artık çenesi ve medyadaki abilerinin yaptığı pr çalışması toparlamaya yetmiyor. siyasete fazla bulaşması tepki çekti, barcelona'ya gitti ama kariyeri geri gitti... bunlar sinir yaptı. sinirlenince de içindeki bayrampaşalı'yı dizginleyemiyor. bakalım ntvspor tayfa bu sefer nasıl aklayacak?

  • yolun devamını göremediğiniz yerlerde mutlaka yavaşlayın ve görmediğim yerde bir araç durmuştur diye düşünün. hayat kurtarır. 100 kere boşa yaparsınız ama 1 kere işe yararsa hayat kurtarır. tepe üstlerinde, ani virajlarda vs. vs.

    bir de trafik lambalarina kesinlikle güvenmeyin, kirmizida durmayan bir kamyonun sürücüsü suçlu olur ama siz ölü olursunuz, onun giydiği hüküm sizi geri getirmez. 15 sene kadar önce 1 saniye ile biçilmekten kurtulduk bu sebeple. her zaman yolun boş olduğunu gördükten, kimsenin gelmediğine emin olduktan sonra hareket edin.

  • bazen sonuçları düşünülenden çok farklı olabilen görüşme.
    çok rahat ve beklentisiz olunca, özgüveni fazla ve iş bitirici bir görüntün mü oluyor nedir bilmiyorum ama şu anki iş için görüşmeye geldiğimde hali hazırda başka bir yerle anlaşmak üzereydim. ve çok rahattım.
    ben değil de sanki onlar giriyordu görüşmeye. ‘’iş beni tatmin eder mi, parası iyi mi, çalışma saatleri insani mi’’ gibi kıvırmadan ve net sorular sordum. sonra pazarlık başlayınca, kusura bakmayın ben bu paraya çalışamam dedim, çıktım.
    ardından defalarca aradılar ve beni ikna ettiler. parası anlaştığım diğer yere denk getirilince ve artı olarak evime yürüme mesafesinde olunca hayır demek aptallık olacaktı.
    ve işe başladıktan sonra bana söylenen ‘’rahatlığım ve mantıklı sorular sormam’’ sebebiyle tercih edildiğimdi.
    ben de ‘’kimin kimi tercih ettiğini tartışılır’’diyerek kovulma yolundaki ilk salaklığımı yaptım. ama şaka yaptığımı sanarak güldüler. ‘’bir de espri yeteneği iyi, ehiehihi’’ diye söylenerek gittiler.
    deliler.