hesabın var mı? giriş yap

  • başlık: 154 boyum var 76 kiloyum body e başladım
    entry: ne zaman kaslar çıkmaya başlar beyler kol ve bacak çalışıyorum ikisi birlikte bi sixpacks yapsam yeter

    @6 154 adamı tahtaya oturtup traş ediyorlar amk

    hayal gücünüze sokayım yaa..

  • yahu tam aylık olmuş 185, öğrenci aylık olmuş 80 daha nasıl zarar ediyorsun ? her metrobüs full, her metro full, her marmaray full. bu paralarla nasıl zarar edildiğini biri açıklayabilir mi ?

  • bizim buradaki bakkal amcanın "eğer biri gelir de daha önce hiç duymadığım bir sigara almak isterse hemen bunu veriyorum. şimdiye kadar %100'le tutturdum." diyerek çözdüğü sorunsal.

  • 120 derece değil o bir kere. 104,5 derece . oksijenin bağ yapmayan elektronlarının itimiyle açı biraz daralmıştır. bu bir.

    ikincisi elementler bileşik oluştururken , kimyasal özelliklerini yitirirler. misal , tuzu oluşturan sodyum ve klor elementlerini ele alalım. sodyum suyla şiddetli tepkimeye giren bir metal. klor ise zehirli bir gaz. ancak uygun koşullarda kimyasal tepkimeye girdiklerinde sodyum klorürü yani yemek tuzunu oluştururlar. yemek tuzu, iyonları bakımından insan vücudunda hayati öneme sahiptir.

    son olarak "500 ml sıvı haldeki hidrojen ve oksijen" ifadesini de hiç yakıştıramadım. aynı şartlar altında
    2 birim hacim su eldesi için 2 birim hacim hidrojen gazı ile , 1 birim hacim oksijen gazı tepkimeye girmelidir. öyle "3'e 5 katam, 8 yapam" yok yavrucuğum.

    yarın velini çağır, dersine de iyice asıl. yoksa kimyadan geçemezsin, e mi evladım!

  • 2019 yapımı klastrofobik bir gerilim filmi. vahşi hayvanların daha da vahşileştigi ve insanların peşine düştügü filmler kategorisine, timsah ile bu filmi de ekleyebiliriz. bu tarz filmleri sevenleri oldukça tatmin edecek bir film, aksiyonu bol, heyecanı tavan seviyesinde, filmin hemen hemen tamamı kapalı bir ortamda, evin bodrum katında geçen timsah sürüsüne karşı hayatta kalma mücadelesi. film efektlerini çok başarılı buldum, heyecan seviyesi de gerçekten çok yüksek ama olur olmaz bir yerde bir anda baba-kız ilişkisi duygusallığı yaratmaları bana o kadar geçmedi ki :) yahu arkadaş, timsahlardan kaçma mücadelesi verirken bir kolun kopmuş, kan revan içinde kapana sıkışmışken kızı ile yaptıgı konuşmalar bence çok gereksiz olmuş. kızın oyunculuguna da iki çift lafım var :) heyecanı bize yansıtmak için agzını balık gibi açıp açıp kapatmanın anlamı neydi anlamadım :) nefes alıp vermek miydi neydi çözemedim :)
    neyse sonuç olarak genele baktıgımızda başarılı bir vahşi hayvanla mücadele filmi olmuş. yapımcı olarak sam raimi ismi de bence kaliteyi arttırmış.
    keyifli seyirler..

  • resmen videodan medeniyet fışkırıyor. (ironi değildir)

    - yiyişen merve
    - ortalığı birbirine katmayan katılımcılar
    - öğrencisini rencide etmeyen bir öğretmen

    merve, şu ülkede şöyle bir olay başına gelip de seni linç etmeyecek bir avuç insan var ve sen onların arasındasın, kıymetini bil.

  • sözlüğün tıklanma oranını yükseltecek, ssg'nin hesabına katma değer katacak yaklaşım. mümkünse başlığın yeni tabda açılmasını da talep etmekteyim.