hesabın var mı? giriş yap

  • üzücü haber.

    grup olarak dolaşan köpekler çok tehlikeli saldırma potansiyelleri de az değil bir araya gelince çete gibi takılıp terör estiriyor şerefsizler.

  • kendi kimliğini içtiği sigara üzerinden şekillendiren,başkalarıyla aynı sigara markasını paylaşmanın orjinalliklerini zedeleyeceğine düşünen insanları sevindirmiştir.

  • ya o değil de, chp 1940 larda camileri ahır yaptı. bir de aynı evde kız-erkek kalma durumu olan üniversite öğrencileri var. o yüzden bu durumu çok takmayalım.

  • bu hafta uykusuz dergisindeki "gelen kutusu" bölümünde servet turan imzalı müthiş bir karikatüre konu olmuştur.

    - ayrılalım ama arkadaş kalalım samet.
    - o zaman evlenelim!! evlilikte de bir süre sonra aşk bitiyomuş, arkadaş oluyomuşsun eşinle öyle diyolar.
    - ...
    - kabul et. kafan karıştı teklifime...

  • yakın koruma ve siyah kuşak kickboks'çu biri olarak söylüyorum; cüzdanı verin. ben üzerimde bıçak taşıdığım halde veririm. (silahım olsa vermem, silah çekip havaya ateş ederim.) çünkü adam elinde bıçakla önümü kesmiş ise kendi bıçağımı çıkarıp onu tahrik etmem ki ben bıçağı çekene kadar agresifleşerek o beni bıçaklayabilir. ama vermeden önce "öğrenciyim, param yok" tarzında ağlarsanız bir ihtimal gaspçı'nın insani tarafına denk gelebilirsiniz. bıçağa karşı direnme olmaz, bıçak kendi yolunu kendi bulan çok tehlikeli bir alettir. onun haricinde gasp edildikten sonra polise gidip şikayetçi olun. artık her yerde mobese var, türk polisi canının istediği her suçluyu şak diye yakalıyor. böyle bir olayla karşılaşmamak için gece geç saatlerde, yeterince aydınlatılmamış izbe yerlerde gezmeyin.

    edit: yeterince uzun yaşamak için güçlü ve cesur olmanız değil, uyanık ve kurnaz olmanız gerekir.

  • denizbank'ın çalışanını tüm denizbank'a mal etme girişimidir. gram işim olmaz denizbankla ama bu kadar çarpıtılmış bir rezalet de görmedim arkadaş. git bankacıyı şikayet et işte.

    ayrıca o nasıl başlık açmaktır?

    rezalet puanı: 0/10

  • aq nun muhabiri inşallah açlıktan geberirsin, adam orada dertlerini dile getirmek istiyor g.tüm g.tüm uzuyorsun, utanman hiç yok gördüğüm kadarı ile. ben bu insanlara karşı tüm insani duygularımı kaybettim, gözümün önünde ölmüş, gebermiş, zerre s.kimde olmaz. yezidin değirmenine su taşıyanın çöp kadar değeri yok gözümde.

    not: bu adam için gelip sakın ekmek parası duyarı yapmayın. insanlar karnını doyurmak için çöp eşeliyor aq, bunların patronları daha fazla semirsin diye.