hesabın var mı? giriş yap

  • fatih erkoc'un haricindeki sarkilarin hicbir seye yaramadigi listedir. 90larin tamamini hatirlayacak kadar yasamis biri olarak herbir sarkiyi ezbere ben de biliyorum ama bu durum sarkilarin bir seye yaramadigi gercegini degistirmez.

    hey corc versene borc olmaz maykil bende de yok.

    ne demek bu aq?

    aboneyim abone biletlerim cebimde. balli lokma tatlisi aman hadi hayirlisi..

    yahu allah askina bu sarkida ne yasadiniz?

    gir kanima, hani bekarlik sultanlikti, yetti canima..

    hadi ya. hfjdksksl

    beyler bayanlar, 30+ olan kardeslerim sizleri cok iyi anliyorum. o gunlerde cocuk ya da genc olan herkes icin bu sarkilar cok ozeldir, cunku metalasmamistir hicbir sey. cunku cocuk olan bizler sokakta oynuyorduk, camurdan telsizler yapip meydey meydey yapardik. cunku internet yoktu, sosyal medya yoktu, bizbizeydik, koca koca kelli felli siyasetciler medeni medeni tartisirdi, anlayissizlik yoktu, kotu her zaman vardi ama iyi samimiydi.

    ama sarkilarin ekseriyeti kotuydu cocuklar kusura bakmayin. barbaros vardi aq, ben sizin babanizim, ben ne dersem o olur diye sarkisi vardi, ne yapalim aglayalim mi?

    "eskiden beyoglunda takim elbiseyle gezerdik" e yine gez lan alikoyan mi var hahahahah

    not: umarim gercekten guzel sarkilari tenzih ettigimi ve sanatcilara tek bir olumsuz kelam etmedigimi anlamissinizdir.

  • diyalogların arasına mükemmel tespitler yerleştirmiş dizidir. 79. bölümden:

    recep: insan niye okur? meslek sahibi olmak için.
    niye meslek sahibi olur? para kazanmak için.
    niye para kazanır? (duraklar)
    haydar: niye?
    recep: çünkü herkes kazanıyor.

  • muharrem ince fetonun iş birlikçisi kimse yargılanacak diyor. nagehan iktidardakileri yargılamanız ülkeye ne kazandırır eski günlere döneriz diyor. itiraf değil de nedir bu

  • bir arkadaşım bu durumu bildiğinden aynı yüzüğün pahalı olanıyla ucuz olanını yaptırıp, gerçeğini veriyor kıza. 1 ay falan sonra versene yüzüğü bir bakayım deyip ucuzuyla değiştirmiş el çabukluğuyla. kız hala pahalı olanı taktığını sanıyormuş. kızlar ayık olun azucuk la.

  • giderken de taksimetreni aç özelliği de eklenerek taksilerin boş boş gezerken yaptığı masrafa bir nebze de olsa katkıda bulunabiliriz. herşey onlar için.

  • 20.000 tl lik oyun bilgisayarım var rtx 2080

    piyasadaki bütün popüler oyunlara sahibim

    0 zevk alıyorum hiçbir oyunu oynayasım gelmiyor

    sanırım bizden geçmiş yaş 32 malak gibi yatıyorum şu an daha zevkli

  • baskasi icin terk ettikten sonra donup dolasip kurkcu dukkanina donen ve yuzsuz yuzsuz bunu diyen adama "iyi bok yedin" ya da "sesli guldum lan" ya da "ee napiym yani yarraam" gibi cevaplar verecegimize "ben de seni" diyoruz ya, kafamiza ne kadar sicsak az.

  • sebebi, bu şekilde ikiye bölünebilmesidir. batı'nın oyunudur. bizi bölmek istiyorlar...

    yıllar sonra başa gelen editi: avrupa'da bir akrabamız, türkiye'den etnik sebeplerle (kürt) avrupa'ya sığınma talebinde bulunan bir adamcağızla karşılaşıyor. adam, "abi biz, türkiye'de ikinci sınıf vatandaşız, kimliğimizde öyle yazıyor." deyince, akrabamız "nasıl yani? o kadar da belli etmemişlerdir" diyor. adam da, "çıkar kimliğini bak göstereyim" diyerek el büyütüyor. neyse kimlikler çıkıyor. adam, kürtlere hep sonu çift sayıyla biten kimlik verdiklerini, diğer herkesin tc. kimlik no'sunun tek sayıyla bittiğini zannediyormuş. hayat işte...

    not: kürtlere yapılanlar ortada. mevzumuz olayları tahfif etmek değildir... adamcağızın durumu trajikomik.

  • sinan bey ihtiyaç duydukları miktara gelmeden önce, 'şöyle pahalı, böyle masraflı' deyince yüzlerce milyon hatta belki milyar euroyu bulan bir kaynak gerekli sandım. meğer 1,5 milyon eurodan bahsediyormuş. araştırma yapmak isteyen bir bilim insanını düşürdüğünüz şu durumdan utanın ilkel çomarlar.