hesabın var mı? giriş yap

  • arkadaş yanımda babasını arıyor:

    - baba naber?
    - sağol yavrum sen nasılsın?
    - iyiyim de arkadan müzik sesleri falan geliyo, ne o parti falan mı?
    - hehe makamdan da mı çıkaramadın?
    - ne makamı ya?
    - ezan okunuyor evladım...

  • huawei’yi biliyorsunuz, kendileri 2012 itibarıyla dünyanın en büyük telekominikasyon cihazı üreticisi. bunun yanında büyük bir şirket olarak insiyatif alıyor ve dünya için yararlı projelere de el atıyorlar. geleceğin tohumları projesi bunlardan biri. katılmak için yapmanız gerekenler şu şekilde:

    1. elektrik-elektronik, matematik, yazılım veya telekomünikasyon mühendisliği bölümlerinden birinde lisans eğitimi görüyorsanız bu programa başvuruyorsunuz. başvurular 3-12 mayıs arasında alınıyor. başlangıç tarihi ise 19 mayıs. yapacağınız şey ilk olarak okuduğunuz alanlarla ilgili, geleceğe dair hangi projelerin yapılabileceğini anlatmak.

    2. aynı zamanda kariyerinize ve dünyaya dair nasıl hayalleriniz olduğunu anlatıyorsunuz. programda nasıl öne çıkabileceğinizi de eklemek şık bir hareket olur.

    3. cnn türk’ten tanıdığımız cem seymen'in de aralarında olduğu bir jüri, projelerinizi ve düşüncelerinizi yorumlayarak belli sayıda öğrenciyi programa dahil olması için seçiyor.

  • rüyamda kaleciliğini üstlenerek uefa avrupa ligi'nde yarı finale çıktığımız takım. hatta italyan ve alman takımlarını eledik. takımları hatırlamıyorum çünkü birinde enrico chiesa, diğerinde carsten janckler filan oynuyordu, bildiğin 2000'de kalmış rüyanın oyuncu veritabanı.

    neyse, almanlarla oynadığımız maçta 1-0 öne geçtik. doğru dürüst top gelmedi bana. sonra kornerden demba ba seken topu tamamlayıp 2-0 öne geçirdi. rahat bir maç çıkardım.

    bu arada galatasaray taraftarıyım. hikayeyi ilginç kılan nokta bu sanırım.

  • ne giyeceğimi bilemediğim günler aynanın karşısına geçip bu cümleyi söylüyorum kendime. işe yarıyor. ben serenay'ım lan, ne giyersem o amk.

    (bkz: serenay olmak)

  • takımla maç yapma kısmına takıldım bu ödüllerde.
    türkiye'de yenilmedik oluşum kalsın istemiyorlar herhalde.

    edit büdüt: şimdi editlemek istemezdim ama takımla deplasman gezisi de sıkıntılı. düşünsenize uçakla gittiğiniz yerden takımın yediği gol sayısına göre otobüs, minibüs, zeplin bilimum araçlara dönüyorsunuz. artık fark fazla olursa otobüsü çekin diye önüne mi sürerler köle gibi bilemedim. futbolcuların gerçek hayattaki zekası oyun zekası gibiyse orada unutulmanız da ciddi bir olasılık. olmadı 11 kişi + siz para toplayıp özel araç falan tutulur, adamlar zengin.

    bu arada ben de fenerbahçe'liyim ama en son chelsea maçına gittim, zirvede bıraktım.*

  • "lunaparktan geliyorum. ne dolaplar dönüyor inanamazsınız. işin içinde çocuklar bile var."

    komik lan.

  • yakında sevgilimle yaşadığım ufak bir tartışma neticesinde çıkıp demeç verip azarlamasından korktuğum birinin sözleri. kadına karşı şiddeti kınayanı, kınayan biri...