hesabın var mı? giriş yap

  • “anında istanbul'u kilitleriz” diyor bu en açık tabiri ile kamu güvenliğini tehdit etmektir, türk halkını tehdit etmektir. ambulansı, itfaiyeyi, polisi, askeri hiçbirini yolda kıpırdatmayız, yolu kapatırız, bırakız aracı gideriz demek istiyor, açık açık darbe tehditidir bu, devlet otoritesini ortadan kaldırırız demektir.

    artık emin olduğum bir şey var, türkiye cumhuriyeti'nin gücü bu taksicilere yetmiyor. adamlar kanun tanımıyor, kural tanımıyor, polis tanımıyor, belediye tanımıyor, hükümet tanımıyor. videoda tehdit var, mala zarar verme var, hürriyetten yoksun bırakma var ama kalkıp kimse siz ne yapıyorsunuz diyemiyor.

    bunlar çete falan değil, terör örgütüdür.

  • 2018 türkiye’sinde hala alaattin çakıcı, sedat peker gibi isimlerin konuşulmasında emeği geçen herkesin allah belasını versin.

  • zeki olması, şiir sevmesi, keman çalabilmesi, tango yapabilmesi, espri yeteneğine sahip olması,.. değildir, kendimden biliyorum.

    esnek çalışma saatlerine uyumlu, takım çalışmasına yatkın, yoğun tempoda çalışabilecek, askerlik hizmetini tamamlamış erkekler tercih edilir bence. yoksa bu kadar insan yalnızken bu kadar insan yalnız kalmazdı. neyse konu daha fazla dağılmadan gideyim ben.

  • araplar birbirini öldürüyor niye umursasınki.. o açıdan bayram ama karışmayın sakın.. :d

  • vampirlerin yakaları kolalı ceket giyip dağın başına yaptırdıkları şatolarda oturduğu, arada efendi gibi inip yakalayabildiklerini emdikleri, aşk meşk işlerine bulaşmaktan imtina ettikleri efsane dönem.

    beyoğlu'na takım elbisesiz girilemeyen döneme rastlar.

  • bir devlet bahçeli beyanı. ben ikna oldum.

    bu kapsamda türkiyede demokrasi yok ve türkiye laik değil

  • yarımşar litre hidrojen ve oksijenin sıvı fazda bulunabildiği ortamda bulunuyorsanız, karışımı içmekten daha büyük dertleriniz olacaktır, bundan emin olabilirsiniz.

    oksijenin 1 atm basınç altında sıvı fazda bulunabildiği sıcaklıklar -218 ile -182 santigrat arasında.
    hidrojen'in sıvı fazda bulunabilmesi içinse -252 santigrattan daha düşük sıcaklık gerekiyor.

    ikisinin de sıvı fazda bir arada bulunabileceği bir ortam pek mümkün değil sanırım. veya tabi insan vücudunu saniyeler içerisinde parçalayacak basınçlara çıkarırsanız ortamı, belki yaşamsal fonksiyonları gerçekleştirebilecek bir sıcaklıkta ortam elde edebilirsiniz. her şekilde, sıvı hidrojen ile sıvı oksijen karışımı bir sıvıyı içemezsiniz. ki zaten oksijen ve hidrojen molekülleri bir araya geldiklerinde, gibbs serbest enerjisi negatif olduğundan, kendiliğinden su molekülü oluşturmaya başlayacaktır. her mol oksijen molekülü başına 2 mol hidrojen molekülü telef olarak su moleküllerini oluşturacaktır. bu tepkime standart şartlarda çok yavaş gerçekleşmektedir.

  • ba$ucu eserleri bir yazarin en ozenilmi$ cali$malarindan secmelerdir. secilmelerini ise ben tek tek her yazarin ozenilmi$ gordugum entrylerinden secmek suretiyle yapiyorum. sabahliyorum bu i$ icin.

  • uzaktaki noktasal ışık kaynaklarını devasa ışık topları olarak gördüğü için gözlüksüz hayat çok renklidir aslında astigmatlıya. hayale dalmak da bir o kadar kolay, gözlerini odaklamadığın an her şey birbiri içine girer, nesneler çiftleşir derken dünya ayrı bir güzelleşir.