hesabın var mı? giriş yap

  • bu ilişkide astsubayların kendilerini profosyenel asker olarak konumlandırmalarından ve asteğmenleri yolcu kendilerini hancı kabul etmelerinden kaynaklanan bir status quosöz konusudur. taraflardan hiçbirisi bu durumu ciddi hasar almayı kabullenmeden değiştiremez. asteğmen kişisel tatmin uğruna astsubayı ezmeye kalkarsa muvvazaf subayların astsubayı desteklediklerini (sair zamanda astsubayın çanına ot tıkamalarına rağmen) görecektir. astsubay kompleksleri dolayısıyla asteğmeni sallamaz ise işi kuralına göre yürüten ısrarcı bir asteğmen karşısında sicilinin bozulma olasılığının yüksek olduğunu bilir.
    askerliğini asteğmen olarak yapmış biri olarak askerliğin altın kuralını hatırlatmak isterim. iyi ya da kötü askerlik yoktur, komutan vardır. ayrıca iç hizmet kanununda subayın asteğmenden orgenerale kadar sıralı rütbedeki askerler olduğu belirtilmektedir. asteğmene astsubayın komutanım diye hitap etmesi asteğmenin boyunu uzatmaz. astsubayın asteğmenim şeklindeki hitabına müsamaha gösterilmesi astsubayı paşa yapmaz.

  • herhangi bir kansızlık veya operasyonal haber göremediğim the ny times haberidir.

    açık açık ifade etmeselerde seçim bitene kadar bir ortadoğu ülkesi olan türkiye' ye gitmeyin, yoksa 10 milyonlarca insanın dolaştığı, ülkenin en kritik ve işlek caddesinde seçim yatırımı olarak bir bombalı saldırıda katledilebilirsiniz demişler. yazdıklarında yalan veya yanlış olan herhangi bir şey yoktur.

    alt edit: bugün nedense bu patlamanın olacağı biliniyormuş gibi(!) sözlükte bir anda başlayan sistematik bir troll saldırısı mevcut. tüm maaşlı trolller nedense(!) bugün patlamanın hemen ardından ekstra mesai ve çabalarla malum zihniyete prim kazandırma derdinde. bu yüzden lütfen bu gibi troll başlıklara prim vermeyip, 2. 3. entryden sonra entry girmeyi bırakalım hatta hiç entry girmeyelim. bırakalım ki sol frame' e ve gündeme bu gibi troll içerikler düşüp durmasın.

  • 2 eylül 1934 izmit doğumlu türk şehit pilottur .
    8 ağustos 1964 yılında esir düştüğü rumlar tarafından işkence ile öldürülmüştür.

    1964'te türk hava kuvvetleri'nin kıbrıs'ta gerçekleştirdiği uyarı uçuşunda, uçağı rum uçaksavarlar tarafından vurulunca paraşütle atladı.

    cengiz topel in uçağının düştüğü yer güzelyurt’a yakın ( yeşilyurt kasabasına cok yakin olan ) bir yerdir.
    paraşütünün yere düşmesinin ardından ingiliz bir aile cengiz topel ‘e yardımcı olur ve cengiz topel ‘i yeşilyurt’taki çiftlik evlerine alırlar..

    bu esnada rum askerleri baskın yaparak cengiz topel’i bu ingiliz aileden alırlar ve inanılmaz işkenceler yaparak öldürürler..

    ve türk tarafına bm aracılığı ile cesedi gönderirler..
    bugun o ingiliz ailesinin çiftlik evi “yeşilyurt cengiz topel devlet hastanesi” olarak hizmet vermektedir.
    yeşilyurt kasabasından lefke istikametine doğru giderken sağda ormanlık alan içinde bir hastanedir.

    şehidimiz yüzbaşı cengiz topel e allah’tan rahmet dilerim.

  • prajina; cinsiyet: erkek; yaş: 31; il: istanbul
    konuşmaya 5, ilkokula 8 yaşında başladım. okumayı 10 yaşında söktüm. orta 1'de sınıfta kaldım. lise 2'ye kadar her zaman sınıfın en tembeli, en sorunlu öğrencisi oldum. ancak lise 2 ve lise 3'te takdir aldım. gece gündüz çalıştım. öys'de 56'cı olup boğaziçi üniversitesi'ne girdim. mezun olduktan sonra yüksek lisans için abd'ye burslu gittim. yl bitince tekrar bü'ye döndüm. doktoramı bitirmek üzereyim. lise 2'de ne mi oldu? şu anda karım olan sınıfın en çalışkan kızına aşık oldum. kendimi ona ispatlamam gerekiyordu.

    meali: karım biraz daha güzel olsa şimdi nasa'daydım.

  • buraları okuyor musun bilmiyorum özkan abi. ama geçecek. 24. yaşındayım 2. kez yenmek üzereyim lenfomayı geçecek hepsi. ben sizin konserlere geleceğim siz bizi coşturacaksiniz. biz ise birbirimizi tanımayıp aslında çok iyi tanıyan bi avuç insan olarak çok çok daha fazla tadını çıkaracağız o anların sen sadece inan

  • şu başlığa iki entryde bir "yarmayandır" yazılsa yeri yemin ediyorum.
    gıybet' miş grubun ismi, ahhahahahahah ne kadar orijinal ya. kız nereden buluyorsunuz böyle esprileri, hayret.