hesabın var mı? giriş yap

  • içeriden gelen bilgilere göre cenazeden sonra liderlik mücadelesi iyice ayyuka çıkmış ve iki grubun destekçileri kısa menzilli ve uzun menzilli olarak bölünmüşler.

    gelişmeler oldukça editleyeceğim.

    edit1:
    semerkant ve semerkent kolu olarak bölündükleri söyleniyor.
    ingilizler tarafından desteklendiği rivayet edilen kısa menzilliler "semer kant" adını almışken
    amerika tarafından desteklendiği rivayet edilen uzun menzilliler ise "semer kent" adını almışlar

  • sektörün içinden biri olarak söyleyebilirim ki reklam tamamen başarısız, mesaj yeterince kuvvetli değil ve görsel olarak tatmin etmiyor. sektör dediysem reklam değil lan, 31 sektöründeyim ben.

  • on numara dizi. bir dizi için "on numara" lafını kolay kolay kullanmam. karşımda kullanan olursa onu dayak manyağı yaparım. zira bana göre en güzel dizi, henüz yapılmamış olandır. zaten bir diziye "on numara" payesini biçmek kolay değil. güven özveri tecrübe ister böyle bir şey. fakaaaaat söz konusu dizi the it crowd olunca akan sular duruyor. beni bu kadar güldüren bir komedi dizisi zihnimin sarsak database'inden çıkmıyor. çocukluğumda uzaylı zekiye izlemişliğim, uzaylı zekiye'nin dandik tavırlarıyla insanları madara etmesine gülmüşlüğüm var ama, yo dostum yo, ben deli değilim. çocuktum o zamanlar.

    dizinin 4 sezonunu bir solukta seyrettiğim doğru. hatta en kısa sürede diziye baştan başlamak, katıla katıla güldüğüm sahnelerden kolaj yapmak var aklımda. ah bir de şu dizinin her bir sezonunu 6 bölümle kısıtlamasalar ne güzel olacaktı.

  • şu dünyada yavrusu yanında olan bir anne ayıdan daha tehlikeli tek şey kadıköyde 10 kişi kalmış bir bejekedir.
    not: gs

  • kuantum mekaniginin dogmasina sebep olmustur. planck aslinda muhafazakar yapiya sahip bir almandir. 1900 yilinda newtonian fizikcilerin cevaplandirmakta zorlandigi sorulardan birini incelerken ortaya cikardigi bulgular ve sordugu soru ile kuantum mekanigine giden kapiyi aralamistir. planck'in buldugu sey doganin newtoncularin farz ettigi gibi surekli degil sonlu bir yapiya sahip oldugudur.